הודעה חשובה !

הודעה חשובה !

חברה ..זה מתן .. תיראו בכללית, אני אומר לכם מה הקטע בטכני בלי שקרים והעמדת פנים או משהו : אז ככה תיראו בטכני יש בסביבות 3 בנות בכיתה אבל רק בכיתה ט' ולגביי הבנות אולי הבנים ירגישו כמה פעמים שהם נחוטים או משהו אבל כן זה נכון בנות מקבלות יחס מיוחד מה לעשות .. הם בנות ... אבל זה סבבה וגם לגביי החברים שיש שם אם מישהו רוצה לדעת , שיש כאילו שהם כמו אחים שם ממש כמו אחים אם אתם תבואו תבינו כי אתם עושים בעצם הכל ביחד , ... וכן זה כולל מקלחת ...אז תיראו ..ברגע מסויים הם הופכים ליהיות אחים .. ולגביי הרמת לימודים אני יועד שיש בכמה וכמה מקומות שהרמה של הטכני היא דיי רמה נמוכה אז אני מי ששמע על במכללה הקדם צבאית לפיקוד בחיפה או ידוע בשם ה"ראלי " ואם ככה אז אני הייתי שם ואני בטכני ואני יכול להגיד לכם שאם אתם חושבים שהראלי זה רמה גבוה אז סתם שתידעו הטכני ברמה יותר גבוהה...המורים שם מבוגרים ומנוסים בעליי ניסיון של שנים ויודעים איך ללמד בצורה מדהימה למרות שיש ליפעמים קטעים מגעילים איתם אבל מה לעשות ( מורים ...)אבל סתם שתידעו רוב המורים בעלי תארים ( פיזיקהו כו') טוב תיראו אין לי כחחח להסביר עוד , אז אם יש לכם שאלות תיפנו אלי אני מוכן לענות בהכל ... אז מילה טובה ליוני על הפורום כול הכבוד וזה אחד האנשים מהאחים שדיברתי איתכם עליהם באבי

shaichor

New member
בוא תסביר לי

מה ההבדל בין הטכני לבין בית ספר אחר שמעמיד משהו לבגרות. כולם לומדים אותו חומר, כולם ניגשים לאותה בגרות. אז מה זה משנה אם אתה לומד אצל מורה בן 25 או מורה קשיש בן 90? ובקשר לגיל, אני מזכיר לך שיש שיעורים כמו מעבדות שהמדריכים בקושי בני 20 בלי תעודת הוראה. שלא נדבר על זה שהם לא יודעים את החומר. מה יש לך להגיד בנושא?

בוא נגיד ככה../images/Emo26.gif

שהמדריכים באמת לא יודעים את החומר, ואין להם תעודת הוראה, אז איך נותנים להם ללמד נערים שהולכים עם המקצוע הזה לבגרות, ובמידה מסוימת אחר כך לצבא ולאזרחות עם אותו מקצוע?!?!?!?!?!?!?

Prince Yoni

New member
את טועה במקצת../images/Emo26.gif

כך לדוגמא את מעלומי, הבן אדם סיים י"ד אלק' והוא מכין את כיתות י וי"א לבגרות במיתוג, ואם שמת לב אז בתעודה של בית הספר שאתה מקבל רשום - ISO 9003 שזה תקן המאשר שבית ספר הזה תקין מהבחינה שהוא יכול ללמד תלמידים, שהוא גם יכול להכשירם מבחינה לימודית, וגם משרד החינוך מאשר זאת, כך שאם הוא - (מעלומי) מלמד זה אומר שהוא כנראה עבר קורסים שמכשירים אותו ללמד. ואל תשכח שהבית ספר זכה בפרס חינוך מחורבן

shaichor

New member
אז בוא אני יסביר לכם ילדי

אני גם למדתי בטכני.. ואני יפתיע אותכם ויאמר שאני עדיין בטכני (לא שוחר). ושורה תחתונה. המדריכים לא יודעים את החומר ואל תנסו להכחיש את זה. נכנס המדריך לשיעור מעבדה ואפילו לא יודע להסביר איך עובד טרנזיסטור, אז מה הוא עושה? שואל ת'חניכים. מישהו מפרס החינוך נכנס פעם לשיעור של מדריך? לא! זה גם לא יקרה כל הפרסים האלה הם פרסים פוליטיים למי שעדיין לא יודע. אז אולי מעלומי יוצא דופן כי אני יכול לשים לכם עכשיו שמות של 8 מדריכים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם.

למעלה