הודעה חשובה!

נטע200

New member
הודעה חשובה!

גלגל"צ- אחת התחנות הטובות היום ברדיו (אני מאמינה שחלק נכבד ממכם שומעים אותה באופו קבוע) עומדת בסכנת סגירה בעקבות סכסוך בין משרד הביטחון לאגודת אומני ישראל. כדי למנוע את רוע הגזרה פתחה גלגל"צ קו מיוחד שמאפשר למאזיניה הרבים לתמוך בתחנה ולשמור עליה מספרו הוא : 037651005 אם חשוב לכם שגלגל"צ תישאר אנא תתקשרו!

yaniv3000

New member
רק לידע כללי

אגודת אמני ישראל במצב קשה ותחנה כמו גלגלץ חושבת שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, אומני ישראל עובדים קשה ולא מקבלים אגורה. אז שגלגלץ לא תבלבל לנו את השכל ותשלם מה שכל תחנה משלמת לאגודה, אם 100FM משלמים למה לא גלגלץ. כי היא שייכת לצבא? מה הקשר? מצידי שיסגרו אותה. דרך אגב חומר למחשבה, אם אנשים היו קונים דיסקים ומפסיקים להוריד MP3 בחינם אז האגודה לא הייתה צריכה להתנפל על גלגלץ, אבל היא הראשונה ברשימה. נראה מה אנשים יעשו אם לאט לאט יסגרו את כל התחנות.

Yaronimus

New member
אישית לי לא אכפת

בגלגל"צ משמיעים תמיד לא מה שהעם אוהב אלא מה שהם קובעים, תוך שהם משמיעים בלופים בלתי נסבלים שירים עבריים מטומטמים שאף אחד לא רוצה לשמוע, או לחילופין לא משמיעים בכלל שירים עבריים יפים יותר. הם קובעים את האופנה לפי מה שהם רוצים ולדעתי זה פסול. שום דבר בעל עומק לא הושמע בגלגלץ, חוץ ממה שנמצא במצעד הפזמונים! אני לא מקשיב לתחנה הזו ולא אקשיב. ואגב, אם לא היינו מורידים מפ3 בחינם, אז היינו אוכלים אותה בגדול. הקטע שאומן ישראלי לא מרוויח בכמות של אומן מחו"ל ואז מתוסכל מזה, ועוד מאשים את הציבור זה מגוחך ותכללו גם את העובדה שרוב ההכנסה הולכת לחברות התקליטית שאגודת אומני ישראל היא בובה שלה!

ohana77

New member
אתם צודקים!!!

שיסגרו אותה מצידי העורכים שלהם גם ככה משמיעים לנו מה שהם שומעים אחרי המקלחת בבית שלהם ונימאס כבר שהם מנסים להפוך שירים מוזרים ללהיטים תחנה שמנותקת ומנתקת מכל מה שמתרחש בשאר העולם לא מעוררת אצלי סימפטיה

turrican

New member
לנטע ממש אין קשר למה שאמרת

תחנת גלגל"צ לא תלויה בכלל מהכסף של אמ"י שזה פחות מ-5% מהתקציב (אם בכלל) , הסיבה היחידה של התחנה היא מיעוט מפרסמים משום שזו תחנה מיושנת עם מוסיקה גרועה (בלשון המעטה) . וחוצמזה לא משרד הביטחון (צה"ל) לא צריך לממן אותה? מה את רוצה מאיתנו אני עדיין לא מבין..כאילו שמישהו שם מקשיב לנו בכלל.

איכס, גלגל"ץ תחנת יאפים

לא אוהב אותם בכלל, הם משעמים אותי. אני מעדיף לשבת שעה/שעתיים שלי ביום מול MTV שלי. (כן אני יודע שרבים ממכם לא אוהבים גם אותם, אבל האמת אני מעדיף את מוסיקת שנות ה-2000).

למעלה