הודעה חשובה!!!

הודעה חשובה!!!

אולי לא כ"כ חשובה אבל בכל זאת...אולי זה יעניין אותכם... אז ככה: יש ראיון עם אפרת החברה של יהודה (הם כותבים שזה ראיון ראשון איתה) במעריב של היום. אמממ.. וגם הסרט שלה יהיה ביום ראשון בראשון בדרמה ו... זהו אה לא, זה לא הכול, יש לי כרטיסים לפסטיגל!!!!!!!!!!!!! אבל שורה 20 ומשהו!!!! אווווףףף אבל לא נורא, העיקר שאני אראה את יהודה :)

אתי15

New member
לא היא לא חדשה היא כבר פה ממזמן

יש פה עוד הודעות שלה (טוב לא כול כך מזמן)

חחח לא משנה אם היא היא מאתמול

או משלשום....התכוונתי שהיא לא הציגה את עצמה......או שכן?

אתי15

New member
כן בטח שהיא הציגה את עצמה

וכולם אמרו לה ברוכה הבאה אני זוכרת את זה

טוב....אז כנראה בלבלתי אותה עם

השנייה....אופס...סורי מצטערת......הזהרתי אתכם שאני נורא מבולבלת לאחרונה.....

חחחח לא נורא

והנה אני אציג את עצמי עוד פעם אם את לא זוכרת אותי: קוראים לי מור אני בת 13.5 מת"א ואני חולה על יהודה ו... זהו... *** יהודה בשער של פנאי + ועוד ראיון עם אפרת במעריב לנוער

על אפרת אפשר לקרא ב"מעריב לנוער"

היא נראת לי דווקא בחורה אחלה, נחמשה כזאת, אבל אני לא מכירה אותה. מה שבטוח יש לה חבר מ-ה-מ-ם!!

עדי18

New member
חחחח בקשר לחבר שלה

אני מסכימה ב-100% קראתי את הכתבה, היא דווקא נשמעת נחמדה...

1טופיפי

New member
נכון גם אני קראתי...

היא באמת נשמעת חמודה... היא כל כך ברת מזל שיש לה את יהודה
!!!

1טופיפי

New member
אהה וקראתם את הרעיון...

בפנאי פלוס על הזכייה בטקס ובכלל על מה שהוא עשה בטלוויזיה? איזה מתוק!!! הוא מצטלם שם עם הגביע... כזה בונבון מומלץ לקרוא!

עדי18

New member
נכון....!!!!

שמעתי גם שיש כתבה עליה ב"ידיעות אחרונות" אז רשום שם שהיא בעצם זאת שרדפה אחריו איזה שנה וחצי עד שהוא הסכים להיות חבר שלה או משהו כזה... אגב ביום ראשון יש את הסרט שלה בערוץ 3...

אמאלההההההה

אני מתההההההה איזה תמונות מהממות יש בפנאי +!!!!!!!!!! וגם שמעתי את השיר של יהודה בפסטיגל ב *25!!!!!! אאאאאאאאאאאאא מ-ד-ה-י-ם

1טופיפי

New member
נכון התמונות מדהימות!!!!

יהודה כזה מהמם שם!!! והשיר שהוא שר בפסטיגל כזה יפה... חבל"ז!!!

אתי15

New member
אמא איזה תמונה!!!! חבל"ז!!!!

ירדתי לקנות משהו מהמכולת פתאום אני רואה את זה ישר חטפתי את זה!! איזה תמונה יפה נראה לי הכי יפה!! ובקשר לחברה שלא היא היתה יום אחד בגיא פינס שהייתה את הקרנת הבכורה של יוסי וג´אגר ושאלו אותה על הנשיקה והיא אמרה ואני מצטטת: " זה לא נורא זה דווקא מחרמן לראות אותו ככה"

למעלה