הודעה חשובה !!!!!

הודעה חשובה !!!!!

שלום רציתי לספר לכם משהו שאני מקווה שתלמדו ממנו. שבוע שעבר נסעתי עם הגיפ החדש שלי בן כחודש לאזור "הבור" שבאזור חוף הצוק. גיפ גראנד צירוקי חדש בצבע כחול (לצערי ראו אותי הרבה אנשים) אוקיי אני נוסע להנאתי ומנסה להיכנס לאזור החוף אבל הוא חסום!!! זאת הפעם הראשונה שלי שאני שם ואני רואה את האזור חסום בסלעים גדולים ממש גדולים.... לאחר 20 דקות "נשבר לי" לאחר שהתקינו לי מקדימה מגן חזירים לא דפקתי חשבון ספרתי עד שלוש ולחצתי עד הסוף על דוושת הגז והינה אני מתקרב ישירות לתוך הסלע המוצק עם חיוך עצום על פניי !! אוקי הרגע הגדול הגיע והינה אני מתנגש בסלע אני זוכר שהיה "בום" עצום ושכריות האויר נפתחו לי בפנים זה ממש כאב !!! בשניות החיוך נמחק מפניי הנזק לגיפ היה עצום לצערי טוטאל לוסט כל הפרונט נכנס פנימה אי אפשר לזהות איזה סוג רכב זה היה קודם. מה שאני רוצה לומר לכם שהאנשים אשר התקינו לי את המגן לא יזכו לחיים ארוכים!!! הם הולכים להפסיד בגדול בתביעה אשר אני מגיד נגדם. בהזדמנות זו ברצוני להביע בקשה: אם יש עוד בחור תמים כמוני שמאמין לסיפורים ונפגע מאנשי כאלה אני מציע לו להתאחד איתי בהליך משפטי נגד החברות הללו. אפשר להשאיר לי מסרים עם טלפונים. בתודה דוד בן שלומיאל

גם פה?

אני נופ על הרצפה מרוב צחוק!
<ההודעה פורסמה גם בפורום מכוניות. תראו את התגובות..>

במבי14

New member
תגיד לא אמרתה שהיה לך גרנד שירוקי..

אשר היתהפך בנגב איפה שהוא??? לך ת´זיין ת´שכל למישהוא אחר לא לנו זה פורום של אנשים רציניים!!!

david g

New member
תגידו מה אתם מפגרים???????

מה אתם לא שמים לב שלבנאדם משעמם בחיים אז הוא מסטלבט עליכם????? ואתם אשכרה מגיבים ברצינות... חחחחחחחחחחחחחח.....

im2

New member
נראה שאין לך אפילו אופניים !

לי יש מגן מברזל ובתאונה לא קרה כלום לאוטו , כשהרכב שנכנס ברכבי כמעט הלך טוטאלוסט , איזה שטויות אתה מריץ לנו כאן ?

-רוני-

New member
היי אבי, מריצים עלינו דחקות

וחושבים שנוכל אותה תראה את ההודעה שלו מלפני כמה שבועות ניראה לי שהוא מחליף רכב כל חודש חלססססס שלום לכולם שמי דוד בן שלומיאל . לפני כחודש רכשתי גיפ גרנד צירוקי. הייתי בטיול במדבר יהודה. עליתי מעלה לא קל. בשלב מסוים התחפרתי באדמה ובקשתי עזרה מחבר שיחלץ אותי בעזרת כבל. בעודו מנסה לגרור אותי הכבל נקרע- הכבלגרר אבן שהיתה על הקרקע-ראיתי את האבן טסה אליי הישר לתוך האוטו ונפצה את השימשה בפני. אני יצאתי בזול יחסית....שברתי את האף ושטף דם במצח. נכנסתי להלם...יצאתי מהאוטו שלי בלי לחשוב יותר מדי...ולא משכתי את בלם היד משום שהייתי בהלם. לאחר שיצאתי הגרוע מכל קרה. אני רואה את הגיפ שלי מדרדר לכיוון הירידה-ההגה לא היה ישר תוך כדי הגיפ נכנס לשיפוע צד ומתחיל להתאפך כנו אוטו צעצוע בסביבות 30 סיבובים לתוך הואדי. למזלי לא היו אנשים בתוך האוטו. הכאב הכי גדול הוא על הגיפ שהיה בן חודש סה"כ עם 2500 קילומטרים. הגיפ טוטאל לוסט. שאלתי היא איך למנוע טעויות כאלו בעתיד. בתודה דוד בן שלומיאל.

למעלה