הודעה חשובה !!!!

הודעה חשובה !!!!

ממחר הפורום שלנו יראה טיפה שונה אנחנו מקבלים עצוב חדש ופרסומות חדשות אז...... בבקשה.... לקבל את השינוי באהבה ואת הבירה לבטן בשקיקה רק טוב!!!

אופה3

New member
גם לי יש הודעה חשובה, אז ככה

חברים וחברות יקרים היות ובליבי הקט, יש הרבה מקום לתת ולקבל החלטתי ללכת ולפתוח לי פורום משלי הפורום נמצא באינטרנט זהב, והוא פורום פוריות יש לי הרבה מה לתת, ויש לי מספיק ידע לעזור לכן פרשתי לי כנפיים, והלכתי לשם אבל אני פה בפורום נשארת כי על חברים כמוכם אני לא מוותרת אז סלחו נא לי מעט, כי את זמני מקדישה אני לפורום אחר אך מבטיחה כי בקרוב אחזור ואבוא לבקר. שלכם באהבה האופה

גחליליתתתתתתת אפשר להזמין

משהו אחר במקום בירה? אני יכולה לבקש ממך לבקש מאופה שתבקש מהאופה שיאפו לי קרואוסונים? ואופססססס אם כבר ריכלנו מעט על אופה אז אופה, מאחלת לך המון המון הצלחה בפורום שלך אני מקווה שהתשובות שלך אכן יעזרו, ואולי אפילו אני אפנה אלייך איזו שאלה כאשר אזדקק עבור גולדה שלי. מקווה שאוכל להעזר בך ותודה שנתת את הסכמתך לגחלילית הזוהרת, שתאפי עבורי קרואסונים

פנינושקההההההה

כמובן שאפשר ובמקום בירה שולחת לך בקבוק מיץ צוף בטעם סודי ביותר ומשכר אממממ משו משו
רק טוב!!!

אופה3

New member
פנינושקה, אני עדיין כאן, אופה לכם

קוראסונים ובורקסים, ואפילו חתמתי ככה בכרטיס, בכל אופן, קבלי ממני עכשיו כמה קוראסונים שרק תרצי, וגם בורקסים, יש לי בורקס חדש , גבינה בולגרית עם זיתים שחורים בבצק פריך , או בולגרית עם חציל, ממש מעדנים. וקוראסון שוקולד לבן, ממש מדהיםםםםםםם אז קבלי הכל , באהבה ובחום ממני האופה

ישששש,ישששש, יש אופה

יש בורקסים יש קרואסונים יששששששששששששש תשמרי לי את הקרואסון עם שוקולד הלבן יששששששש קופצת משימחה למי אכפת הדיאטה אהה?

רגע אחד! דוחפת את פנינושקה../images/Emo3.gif

רצה מהר עוקפת בסיבוב את כווווולם ועומדת בראש מישהו הזכיר כאן קרואסון עם שוקולד לבן?????????
לוקחת לי כמה עפה לי לערסלי יושבת עליו ואוכלת בהתלהבות רבה אמממממ זה טעים
רק טוב!!!

גחליליתתתתת את לא יכולה לעשות

לי את זה...כל הזמן גורמת לי לצחוק. איך אדע אם את צודקת או לא לקחת לי את הקרואוסון הכי הכי יאמי? עם השוקולד הלבןןןןן? עושה לך עיניים ולוקחת ביס ממממממממממ

אני???? גורמת לך לצחוק?? ../images/Emo3.gif

זה לא בכוונה. פשוט כשאופינקה אמרה קרואסונים ועוד עם שוקולד לבן, חחחחח דבר לא יעצור אותי מלהיות ראשונה. נה נה נה נההההה ואני תמיד צודקת, גם כשאני טועה.
ואממממ יש לך עיניים יפות, אפילו יתוש לבן סינר אמר זאת (אבל אל תגלי לו) ואני אכלתי לי הרבה אבל אל דאגה השארתי לך גם כמה. רק טוב!!!

אופה3

New member
הכנתי מספיק לכולכם, לא לדחוף אל דאג

אל דאגה, יש מספיק לכולם, עבדתי כל היום וכל הלילה, ויש לי סלים שיספיקו לכם עד ראש השנההההההההה כל טוב אופניקה

למעלה