===הודעה חשובה====

טאקילה~*

New member
===הודעה חשובה====

בגלל ריבוי ימי הולדת בתאריך 22.8.2002 נתבקשתי לדחות את הקומזיץ,אני מתלבטת מה אתם אומרים??? אם יש הצעות אשמח . אם יהיו מספיק נירשמים אז אולי בכל זאת נקיים את החגיגיה שלנו. תעזרו לי לחשוב מה עושים.. תודה.
 
הודעה שקיבלתי היום (!) מטאקילה

לקומזיץ בגן העיר בבת ים. להביא מנת בשר אישית בטטות עטוף ניר כסף, כיסא. 1 בקבוק יין אדום. אשר לי את המסר. אז מי שולח מסרים לאופטימום השחור? חחחחח אני מציע לדחות את הקומזיץ לאמצע ספטמבר, זה צפוף מדי. יתר על כן, אני מציע לא לקרוא לו קומזיץ חחחחחח יתר על יתר הכן, אני מציע להחליף מיקום (לא שהקודם לא היה חביב- אבל אולי כדאי לנסות עוד מיקומים...)
 

nightroll

New member
אולי בסוכות?

חוף סידני עלי חוף זבולון חוף השרון חוף כלשהו על החוף כבר הצעתי??? במזג האויר הזה, המקום היחיד שיש עדיין אויר קריר ונעים זה חוף הים.
 

טאקילה~*

New member
נייטרול ככה...

יש לי חולשה ענקית להרצליה נולדתי וגדלתי שם, ואפילו את ילדי ילדתי וגידלתי בחלק מחייהם עד לפני 4 שנים היתי הרצלינית טהורה. אני מתכננת דבר ומן הראוי שתהיה לי מעט נוחיות בכך שיהיה לי קל"ב, מאחר ואני מביאה איתי קובה כי זה נידרש המרחק יגרום לכך שהקובה תהיה קרה ובלתי אכילה..אז בכל זאת עדיפות ראשונה זה בת ים, אפשרי בשפת הים אני באה עם ביקיני עם נצנצים.
 

nightroll

New member
נשמה

שיהיה על חוף הים בבת ים, אין בעיה. היתרון של הים הוא כאמור בזה שיש בריזה מהים ופחות מחניק.
 

טאקילה~*

New member
אופטימום חחחחחחחח

ככה ממי כל האהבה שלנו רק היום ראית את המסר ההוא..
 

נעמי 1

New member
אני בכלל הייתי מציעה...

שנעשה כולנו סקי באלפים... אבל ברצינות... בואו נתחבר למנטרה... "ניפגש אחרי החגים". נעמי
 
../images/Emo26.gifיש לי רעיון../images/Emo36.gif

אני עושה מפגש באל-גאוצ´ו... אתם באים... אוכלים... נהנים.... אני משלמת. הולך? נראה לכם? כבר אמרתי שהסיפור על הזכיה ב"אטלנטיק סיטי" הוא בדיוני... לא?
 

אפרסק 28

New member
*42

את משלמת???? אני מגיע ידוע שאת לא משלמת כי סתם זורקת בדיחות
סתם הכל מאהבה
 

טאקילה~*

New member
החלטה====../images/Emo88.gifהקומזיץ יתקיים....

אחרי עומס החגים. וכמובן אחרי החום והלחות המתישים. תאריך סופי ינתן בהמשך היעד כבר ניקבע חוץ הים בבת ים.
 
למעלה