הודעה חשובה

dweck2k

New member
הודעה חשובה

כמו שכולם יודעים, מישהו הדליף את הסינגל של ביט69 "כל הבנות" שעדיין לא שוחרר לאינטרנט. אני נמצא במהלכים של איתור כתובת ה-IP (היינו, הכתובת האישית של המחשב והמשתמש אינטרנט) של מי שהעלה את השיר לאינטרנט. מדובר במקרה מאוד חמור מבחינתנו ואני הולך לברר בדיוק מי העלה את השיר, איפה וכמה בשביל להגיש תביעה נגדו. אפשר לחסוך את כל התהליך אם הוא יצור איתי קשר ואנחנו נדבר על זה. מדובר בגניבה, לא פחות מזה. השיר הספיציפי האמור הועבר למספר מוגבל של אנשים וכולם חברים ואנשים שאני סומך עליהם בשביל חוות דעתם. בכללי שיהיה ברור. ביט69 לא נגד מוסיקה או הפצה של מוסיקה וזה מגניב שכולכם אהבתם את השיר הזה. אבל אנחנו להקה עצמאית, להקה שעובדת קשה מאוד ואני אישית יכול לומר לכם שכל האלבום השני היה עד עכשיו קריעת תחת רצינית של כולם. כשמישהו שם את המוסיקה שלנו להורדה חופשית, ועוד לא השיר בצורה הסופית שלו, זה פוגע בנו. זה פוגע בנו שאחד השירים הכי טובים שלנו לא מגיע לקהל בצורה שרצינו שהוא יגיע. זה פוגע בנו כי אנחנו עוד חושבים איך לקדם את השיר והנה מישהו לוקח לנו מהידיים את הזכות לעשות ביצירה שלנו כמו שאנחנו מוצאים לנכון. תודה, דוויק

NODELS2

New member
ואו?! למההה?!! איזהה דפוקיםם!!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!! אני הייתי כל כך במתח ורציתי לחכותתת!!

dweck2k

New member
עדכון - הייתי היום במשטרה.

הוגשה תלונה רשמית. אני אסיר אותה אם יצרו איתי קשר מי שהעלו את השיר ויגידו לי מי העביר להם בדיוק את ההקלטות. תודה, דוויק

../images/Emo12.gif

אבלאבלאבל זה כל הזמן קורה.

helush716

New member
So? *

זה שזה קורה זה לא אומר שזה בסדר. לפעמים כשזה קורה לאמנים בחו"ל זה נעשה בכוונה על מנת "ליצור רעש" בנוגע לאלבום שלהם, וגם זה לא תמיד. מה שקרה זה הפרת זכויות יוצרים וזה חמור. אני מקווה שמי שעשה את זה יתוודה כדי שהסיפור הזה יסתיים איכשהו רגוע יותר.

dweck2k

New member
מה שקרה הוא כזה

היו 9 אנשים שהייתה להם גישה לאלבום. מישהו הדליף או פרץ למחשב שלי או של מישהו אחר בשביל להשיג את השירים. אסור היה לו לעשות דבר כזה, בטח בלי אישור. אז את יודעת. אם אף אחד לא מודה, הולכים למשטרה. דוויק

ואתה באמת חושב שהמשטרה תפתור לך את העניין?!

זאת משטרת ישראל!!!! הדבר האחרון שהיא עושה זה לעזור לאנשים..

helush716

New member
ממ..

מה הצעד הבא במקרה ולא תקבל ווידוי? למשטרה יש דרך להגיע אליו חוץ מ-IP? טוב זה איכשהו ברור שכן.. אבל.. בכל זאת?

fatbery

New member
הוא שלח לך את זה נכון?

את יכולה להביא את המסנג'ר שלו?

fatbery

New member
תקשיבו.

זה לא צחוק.זאת גניבת זכיות.זה פגע בנו. וזאת גניבת זכויות.הילד או עם הוא מבוגר הוא יכול להיכנס על זה לכלא. בקיצור זה עצוב שאנשים לא מעריכים מוזיקה..אנחנו קרענו את התחת בשביל שייצא אלבום כזה טוב.. ממש ממש קרענו את התחת.

einatit4

New member
ברי

אני לא רוצה לבאס או משהו אבל הוא בסך הכל שלח לנו [לי ולחלי ואין לי מושג למי עוד] מסר פה בתפוז, לא יותר מזה..

למעלה