הודעה חשובה!!

Death Wish

New member
הודעה חשובה!!

דבר ראשון סליחה על פתיחת שרשור חדש רק יש לי שאלה... הרבה אנשים אמרו על אואסיס שהם ממשיכי הדרך של הביטלס...מה דעתכם?! פרט!נמק!ו.....הסבר!

hospital_food

New member
אואזיס

למרות שאני ממש לא אוהב אותם וההמוסיקה שלהם ממש משעממת אותי, אני לא יכול להתווכח עם זה שני האלבומים שלהם היו טובים. שאר האלבומים פשוט מזעזעים!!! כן, הם חקייני ביטלז, אבל הם לא ממש מסתירים את זה, אבל קשה שלא לעשות כבוד ללהקה שכבתה את אחד השירים הגלדולים בעולם(לפחות חשבתי כך פעם) champagne supernova וסלח לי שלא פרטתי ,נמקתי והסברתי

SMILE 4 NOTHING

New member
מממ

ממשיכי הדרך?? זה קצת מוגזם,אבל הם דווקא טובים,אני אוהבת את הליריקה בשירים שלהם(לרוב). ואני לא חושבת שהם מנסים לחקות את ביטלס,כי הסגנונות שונים,הם פשוט מושפעים! ולדעתי זה דווקא טוב,ואלי זה מה שאני אוהבת בהם....

dude2

New member
וואיי ראיתי הרגע את הקליפ

all around the world והוא פשוט מחווה לסרט צוללת צהובה. זה לא יאמן כמה פרטים מהסרט אתה רואה בקליפ הזה. עוד מישהו ראה אותו?

גילדורי

New member
גודם כל אהבתי את הניק...קיר קמט

ואואזיס הם רק חקיינים של הביטלס, בחיים הם לא יצליחו להגיע לרמה שלהם, או להחליף אותם.

קיר קמט

New member
אני לא חושב שהם חקייני ביטלס.

הסגנון שלהם שונה , ואם הם כל כך היו רוצים להיות חקייני ביטלס , הם לבטח היו שומרים על סגנון מדוייק. ושנית זה לא קשור לעובדה ש-ALL AROUND THE WORLD זה שיר יפה.

hospital_food

New member
חיקוי

ממש לא אוהב את המילה הזו. אואזיס יותר נכון מושפעים מהביטלז. כמעט כל להקה מושפעת מהם,אבל אואזיס ממש ממש. אבל אם הכוונה ב"חיקוי" למשהו זול יותר אז כן,הם חיקוי. הם עושים מוסיקה ג-ר-ו-ע-ה

למעלה