פוב היו אמורים לבוא לשמח ילדים לכבוד הכריסמס ולתת להם מתנות מהעגלה וסתם לשמח אותם. בקיצור נתנו לפיט להפעיל איזשהי רכבת קטנה והוא כאילו שבר אותה והיה הרבה בלאגן וסנטה התחיל לקלל ולהוריד את הזקן וכל הילדים בכו והאשימו את פיט שהוא הרס להם את החג וזה היה ממש ממש מצחיק.. והוא היה כזה חמוד הוא הציע לקנות את המתנות לילידם במקום וזה פחות או יותר.. אני מקווה שתראי את זה מתי שהו זה ממש ממש מצחיק... למרות שהוא מסכן...
../images/Emo41.gifכמו שאמרו לא צריך להציק להליקון יותר מדי..
אפשר לחפש כתובות של מפיקים מהארץ [אני אישית מעדיפה שזה לא יהיה שוקי וייס כי הוא יקרן וגם חצי מההופעות שהוא היה צריך להביא התבטלו] ולכתוב מכתב משותף מהפורום שנשלח אליהם, אפשר יהיה לצרף לשם גם את העצומה אני אדבר עם לירון אבל בינתיים לכל מי שיש מידע על מפיקים ואיך ליצור איתם קשר תשרשרו לכאן [כלומר לא לפתוח סתם מלא הודעות על זה.. אלא אם כן השרשור הזה לא יקפוץ וזה באמת חשוב]
זה לא בעיה למצוא מפיקים באינטרנט חחח יש לי אתרים של חברת הפקות אחת, זאת שהביאה את איגי פופ, ושל איזה אמרגן אחד שהוא גם דיי מוכר.. ככה שלשניהם כבר שלחתי אימייל ממזמן על לוסטפרופטס ואני מחכה לתשובה. לפני ניסיון קודם שלפני 4 חודשים כבר דיברתי עם אחד על להקה אחרת אז לוקח להם שנים לענות XDDD הוו וכמובן שאפשר לחפש בגוגל Fall Out Boy Booking Agent ואז תוכלו לתת קישור לאיזה אמרגן בארץ ותוכלו לבדוק שם מחיר כללי וזה..