הודעה חשובה!

LordNor

New member
הודעה חשובה!

חברי פורום יקרים! בוודאי שמתם לב לחוסר הפעילות שלי ושל הדסה בזמן האחרון... מסיבה זו רציתי לדבר איתכם.. אני חייב להודות שנכנסתי לתקופה של בגרויות ויש עליי הרבה לחץ. אז ייתכן מאוד שלא תראו אותי פעיל בפורום כמו שהייתי. אני מבטיח שבסיום הבגרויות אחזור לשגרה ואהיה פעיל! ובקשר להדסה, בנוסף להיותה מנהלת פורום, היא גם בשירות לאומי, והעבודה גוזלת ממנה זמן ומשאירה לה זמן קצר להקדיש לפורום. יותר טוב שהדסה תסביר לכם. אודה לכם אם תמשיכו להרים את המורל של הפורום בכוחות עצמכם במיוחד שיעזור למנהלי הפורום.. אודה לכם אם תבינו זאת! האנשים שיעזרו ייזכו בצו´פר! הבטחה שלי! שלכם, רפי!

LadyTitania

New member
ואני...../images/Emo96.gif

יותר טוב שהדסה תסביר.. הממ - אנחנו כבר נדבר על הנידוב הזה ...
אז ככה.Here it goes: אני בש"ש במרכז לתכנים ותקשוב המחלקה לחינוך יהודי ציוני הסוכנות היהודית לישראל. ( ואם הייתי מקבל כסף כמו השם הזה...
) במסגרת תפקידי אני מסייעת עם אתר האינטרנט. בשל ה"מצב" (ניק חמוד לטרוף טוטאלי...) נחלץ המרכז לתכנים ותקשוב למלחמת ההסברה. גלוי וידוע כי מצב ההסברה הישראלית הוא בלשון עדינה - בקנטים. לכן אני בלחץ לא נורמאלי בשבועיים האחרונים והכל בעדיפות שניה... וכל זה בנוסף לעוד מיני דברים קטנים שאנשים נוטים לתת לי לעשות.. וחונכות וכו וכו. אבל עכשיו שהבגרויות של מיודענו רפי החלו אני אשתדל להשאר בסוכנות בערב ולהכנס. אם יש משהו דחוף אני תמיד בודקת מסרים - אנא רק במסרים ולא בפורום. כמו כן יש את האי מייל הפרטי שלי בכרטיס שלי. רק שמחה אנשים
הדסה

אופס..שכחתי את הדסה....../images/Emo4.gif

גם לך שיהיה בהצלחה בשב"כ או במה שזה לא יהיה ....
אלינורוש
(וגם אצלך לא חסכתי באייקונים...)

למעלה