הודעה חשובה XD

Percepone

New member
הודעה חשובה XD

אני רוצה להתנצל על הקישור הנוראי ששמתי פה פעם שעברה. הנה קישור נורמלי לסינגל החדש שלנו Once upon a full moon אני מקווה מאוד שתהנו. http://z13.zupload.com/file.php?filepath=41359

SWPT

New member
אהבתי מאד ^_^

ביום ראשון רציתי להשמיע את זה בתחנת הרדיו בה אני משדרת, לקח לי שעות, כמו תמיד
, לבנות תכנית שהשירים בה יגיעו ל-45 דקות, כי יש לי זמן מוקצב של שעה: שירים + רקע על הלהקה לפניי על שיר שאני משמיעה. צרבתי על דיסק את השיר הזה ועוד שיר, של איטרנל (מה לעשות? אין לי את האלבום המקורי - הייתי חייבת להוריד את זה על דיסק
וקרדיט לסער שהעביר לי את האלבום של איטרנל למחשב, אוהבת אותך
). באמצע השדור הכנסתי את ה- CD וגליתי שהוא לא קולט את השירים שיש בו
נדפקתי >< להשיג שני שירים, אין לי בעייה. אבל להשיג שני שירים עם מונה זמן זהה לזה של השיר של אלת'ריה שזה בערך (או בדיוק) 07:03, ולשיר של איטרנל?!
בסופו של דבר (זמן מוקצב מאד בו התנגן בנתיים שיר של אורפנד, 04:20) הצלחתי במזל למצוא שני שירים עם זמן זהה, והתכנית הסתיימה בדיוק כשעלו החדשות ככה שלא נאלצתי לקטוע שום שיר באמצע! פויייי
אני רק לא מבינה למה הדיסק לא נקלט? :/ רציתי להשמיע את השיר הזה. אוף! לא נורא, אני אנסה לצרוב אותו על דיסק אחר לשדור ביום ראשון הבא. בכל אפן, אהבתי אותו, וגם סבתא שילי

Kiki Colonna

New member
וואי :)

חח זה נהדר לשמוע תודה רבה ^^ יש לנו השפעה גם על מבוגרים עם השירים שלנו שמנו לב חח בכל מקרה תודה :)

Gaius Octavius

New member
נצלש - אני שוב לא קיים.

המקלדת הזו מחורבנת, אז נעשה את זה קצר: מחשב מת, מחשב-של-אח מחורבן, אני לא פה בימים הקרובים, נדיר כוסית. מוזמנים להטריד בטלפון, אני לא יכול להתקיים רק על המדריך לטרמפיסט.

McBlack

New member
ברור שלא, בשביל זה יש לך

אייס קפה לאטה, פוקאצ'ות וארנקי גוצ'י. או שתלך להתנחל אצל שמוליק...

למעלה