הודעה חשובה!!! resh0 תיקרא

DaRזה אני

New member
הודעה חשובה!!! resh0 תיקרא

הים כרגע עומד על 25 מעלות עוד 2 מעלות בערך עוד שבוע שבועיים יהיה 27 מעלות? ומי יודע מה קורה שהים מגיע ל 27 מעלות? כן צדקתם! המדוזות מגיעות לחופשה בישראל שתימשך בערך משהו כמו חודשיים כי זה הטמפרטורה האוהבה עליהם! resh0 אני צריך עזרה אני צריך שתביא לי אתר או כתיבת מידע שתסביר לי הכול על המדוזות! ד"כ המדוזות הכחולות והקטנות יכולות לשחות ויש להם ארס יותר קטלני שכל עקיצה מביאה לבית חולים כאלו באות 500 לעומת לבנות שבאות באלפים לארצנו הקטנטונת נטולת הגלים! DaRזה אני

DaRזה אני

New member
ניצול שרשור עצמי (תקראו זה עוזר)

יש פה מלא אנשים שלא יודעים מתי ללכת לים ומתלבטים עם להביא את הגלשן אז כל פעם שאתם הולכים עם המשפחה תביאו אם אתם רואים שיש כמה עצים זזים ואם אתם מרגיישם רוח או שפשוט תביאו סתם..... אם אתם בכל זאת מתביישם ולא רוצים תיכנסו לאתר הזה: www.ims.gov.il ואם אתם רואים שיש: 50 - 100 אז תדעו שזה יום חלש אבל יש התקפות ושכדאי ללכת לחוף פתוח (עדיין זה יום כיפי) אם אתם רואים פחות לא מומלץ אבל למתחילים מומלץ קצת פחות 40-90 כזה או לאנשים עם לונגבורד עם סלנות שיחכו עמוק עד שתבוא התקפה פעם ב 7 דקות אם אתם רואים יותר אפילו יותר טוב!! תנסו לרואת לאן הרוח נושבת ובאיזה כיוון זה משפיע על החוף שלכם והאם זה רוח מול הים שתעלה את הים בגלל הזרם והיתנגדות הרוח או שהיא תשטיח אותו או שהיא בכלל תגרום לו ליהות תותח... מקווה שעזרתי
DaRזה אני

למעלה