הודעה חשובה!!!!

Sivush

New member
הודעה חשובה!!!!../images/Emo70.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuznews/article.asp?ArtID=67203 תיכנסו!!!! זה לכל מי שנמאס משעת אפס...

עושים ככה- פשוט וקל.

בשורה לתלמידים: משנה הבאה תבוטל שעת האפס זאת בעקבות פניות של הורים ובעקבות מחקרים הקובעים כי ילדים שלא ישנים מתפקדים פחות טוב; שעת הלימוד תועבר לצהריים מתחילת שנת הלימודים הבאה תבוטל 'שעת האפס' במערכת החינוך. כך הוחלט במשרד החינוך בעקבות פניות של הורים ובעקבות מחקרים ישראליים הקובעים כי ילדים שלא ישנים מתפקדים פחות טוב. ממשרד החינוך נמסר כי שעת הלימוד הזאת תועבר לשעות הצהרים. על פי הנתונים, כל תלמיד חמישי בישראל מדווח על עייפות בבית הספר. תלמידי ישראל נמצאים במצב של חוסר שינה בהשוואה לתלמידים בחו"ל: ילד ישראלי ממוצע ישן כשמונה שעות בלילה, תלמידים שוויצרים ישנים בממוצע שעה יותר, ואילו השוודים מתייצבים על כמעט עשר שעות בלילה. מנכ"לית משרד החינוך, רונית תירוש, עמדה בראש הוועדה שבדקה את הנושא והחליטה על הביטול. "עוד בתקופה שהייתי מנהלת לא הבנתי איך התלמידים יכולים לתפקד, וגם הם התלוננו המון על עייפות. לכן החלטנו שמהיום והלאה פשוט לא יהיו יותר שעות אפס", אמרה תירוש. שרת החינוך לימור לבנת נתנה את ברכתה לתקנה החדשה: "אנחנו רוצים שהילדים יגיעו ערניים לבית הספר ולא יירדמו על השולחנות. מניסיון אישי אני יכולה להעיד ששעת האפס לא מתחילה תמיד בשעה שנקבעה, גם למורים קשה להגיע. השעה המוקדמת הופכת לשעה מבורברת ומבוזבזת. גם בשביל ההורים שעת האפס היא למטרד, והם נפגעים מלוח הזמנים שנכפה על ילדיהם", אמרה לבנת. היא הוסיפה כי במדינה שבה כל הזמן חרדים ועמוסים בדאגות, שינה טובה יכולה רק לעזור. תגיבו.

N nickname

New member
סוף סוף משהו טוב!!

איזה יופי!!!!!! לפחות בזה לא דפקו אותנו... לעולם לא תהיה לנו שעת אפס!!!!!!!

Sivush

New member
מה "מה זה?"

את לא יודעת לקרוא? מי זאת? דניאל .ג.?

N nickname

New member
../images/Emo24.gif כן..

יפ thats me
האמת שפשוט רציתי לכתוב לך משו ולא ידעתי מה..

פנטילון

New member
גם פה אני רוצה להראות את הצד השלילי

"ממשרד החינוך נמסר כי שעת הלימוד הזאת תועבר לשעות הצהרים." נשמע טוב... ממש בא לי להגיע הביתה כמה ימים בשבוע בשעה חמש וחצי. אני אישית מעדיף להגיע לבית ספר ביום שישי לשני שיעורים במקום השעות אפס הארורות האלה, שלמזלי אני עדיין לא סובל מהן. כי אני גם ככה עייף מהשעות שיש עכשיו.

Mister Man

New member
אחלה בחלה!!!

אני לא מאמין! כל סוף סוף משרד החינוך המעפן הזה עושה משו חכם! למרות שחוזרים יותר מאוחר לפחות לא צריך לקום בשש בבוקר ולראות שהשמש אפילו עוד לא זרחה!!!

למעלה