הודעה חשובה!

אור 2002

New member
הודעה חשובה!../images/Emo41.gif

שלחתי לכל אחד כמעט מסר על המיפגש שאני מארגן אז מי שלא קיבל מסר שישלח לי מסר ובו יהיה כתו איפה מתאים לו/לה

אור 2002

New member
שכל אחד יירשום תגובה זה חשוב

כל אחד שירשום איפה מתאים לו המפגש של הפורום!!! דחוף!!! עכשיו!!! לא מחר לא מחרתיים עכשיו!!!

Shani5

New member
היה כבר שרשור גדול על זה

תכננו בטיילת של ת"א לא? בכל מקרה אני לא יכולה לבוא... כי אני היחידה פה מירושלים ולבד אני לא יסע... אם תעשו את זה קרוב לירושלים אז אולי...

Snitch

New member
*שיעול* ../images/Emo88.gif

|עז|
לא יפה.. אני התחלתי עם הרעיון של המפגש

אור 2002

New member
אני יודע שכבר היה אבל החלטתי לארגן

עוד מפגש כי הרבה לא יכלו להגיע במפגש הקודם אז החלטתי לארגן מפגש חדש! מתאים לכם אולי מקום סולידי? אני מתכוון לבית קפה או משהו כזה?

pompii

New member
בית קפה זה לא ממש מתאים....

זה מקום יותר אינטימי ולא המוני כזה... לדעתי הכי מתאים בית של מישהו שגר באמצע בין כולם או קניון אבל מה אנחנו מחנטרשים, לא יהיה מפגש כי יש כאן הרבה חוסר תיכנון, כולם מנסים אבל אפחד לא מוציא לפועל... חוץ מזה הרבה עזבו כבר את הפורום והוא נהיה די יבש אז המפגש יהיה סתמי כזה...

אור 2002

New member
הצעתי את זה כבר אבל בכל זאת...

מתאים לכם במזנון של אבא שלי? ברחוב הרכבת 22 בתל אביב כמובן!!!!

קירי

New member
אין לנו מושג איפה זה

אין לי בעיה אבל באמת שאין לי מושג איך מגיעים לשם ונראה לי גם שצריך אולי לעשות את המפגש בפעם אחרת... עכשיו מתחיל גל חדש של פיגועים וזה אולי קצת מסוכן קיצר יש המוווווווווווווון התראות אז אולי עוד איזה חודש חודשיים? וגם לדעתי יהיה ממש כיף ללכת למגדלי עזריאלי כי יש שם את הקניון ועוד דברים וזה יכול להיות ממש נחמד שגם כולם יודעים איפה זה...

אור 2002

New member
אפשר גם להיפגש במקום

אחר, נגיד להיתארח בתוכנית טלויזייה כמו "החטא ועונשו" או איזו תוכנית בידור שאתם רוצים?

למעלה