הודעה חשובה

I n n u e n d o

New member
הודעה חשובה../images/Emo32.gif

אוקי,מכוון שהתחלתי לעבוד יהיה לי קצת פחות זמן להכנס לפורום ובכלל לנשום אז בבקשה תנסו לשמור על הסדרה,הודעות שלא מתאימות לפורום אין לי בעיה שיפתחו אבל,עם סימון של
למען הסדר הטוב בפורום אני מבטיחה לפנות זמן מיוחד לפורום ואשתדל לכתוב יותר מאשר שכתבתי בחודשים האחרונים. יום טוב לכולם, דורין

נממ..אנשים, תגידו.

פעם שאלתי אתכם אם יש מקור מידע אמין על קווין כי אמרתם לי שבויקיפדיה יש רק שקרים וזה, אז הבאתם לי קישורים באנגלית יש אתרים בעברית\תרגום של האתרים באנגלית איפשהו? אם כן, אני ממש אשמח לקבל קישור:]

y o u a n d i

New member
../images/Emo45.gif

ובויקיפדיה יש גם אמת, ויש הרבה שכותבים מתוך ידע רב. אבל צריך לבדוק הכול כי כל אחד יכול להשחית שם.

הוי היה נהדר!

אכזבה שלא שמו את כל דונט סטאפ מי נאו אבל הם ניסו לשים כמה שיותר שירים וזה היה מוצלח מאוד
הזמרים שרו מדהים, הטקסט היה מצחיק. הצגה פי אלף שווה מ"מאמא מיה" (לא שיש להשוות כי אני אוהבת את קווין פי אלף
) ואין לי תמונות היה אסור

The Immortal Me

New member
אווו../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

גמני אלך עוד שבועיים
הו, איזה כיף שמישהי הלכה לזה ונהנתה... עכשיו אני הרבה יותר בטוחה בעצמי [: רוני
.

איזה כיף לך...!

למה, למה למה למה אני גם לא יכולה לנסוע לזה?! גם כי זה בחו"ל ויש לי לימודים (העהעההע..יש חופש גדול..) וגם כי זה מופע באנגלית וקרוב למדי שאני לא אבין את רובו. באסה ]]=

אין מה להבין, העלילה לא חזקה...

ומה שמעולה זה שניסו לדחות כמה שיותר שירים אז אמנם יש הרבה בדיחות (לבריטים בעיקר, הרבה בדיחות פנימיות) אבל יש כל 5 שניות בערך שיר
וזה מעולה

Oukami Kun

New member
מה איך אין DSMN??? ../images/Emo58.gif למחזמר ../images/Emo3.gif

כשקשוגי מספר לקילר קווין שכולם נהרגו היא מתחילה לשיר את DSMN, אבל אז היא מפסיקה כי הוא מצליח להגיד לה שסקרמוש וגלילאו עדיין חיים, ואז היא שרה את another one bites the dust והורגת אותו. זה אחד הקטעים הטובים במחזמר, אל תגידי לי שהורידו אותו

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif אם אני לא טועה,

הקטע שאת מדבר תעליו היה בטורנטו, יכול להיות שזה לא היה בלונדון. זה כזה חמוד שהעלילה מתקשרת עם המילים של השירים XD

Oukami Kun

New member
נכון

יש את האינטרו (
) של DSMN ואז היא מתחילה לשיר ואז הוא מפסיק אותה. זה לא כמה שניות, זה כמעט דקה שלמה. (קניתי את הפסקול, אני יודע
) אחד הקטעים הטובים. ומיס מנטה, אני ראיתי את זה בלונדון. ואין מצב שהעלילה משתנה ממקום למקום...

למעלה