הודעה חשובה!!!!

Fauno

New member
הודעה חשובה!!!!../images/Emo206.gif

שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: שירי השבוע של פרל: אלבום השבוע בכללי: אמן השמוע: ירק השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: קניון השבוע: ספר השבוע: שבת קודש :)

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל: nothing as it seems ביונרה הול, יצא לו בנזונה איך שהוא שר i whisper to a megaphone שירי השבוע בכללי: tom morello & alanis morissette - guerrilla radiohead תום מורלו (גיטרה באודיוסלאב, רייג' אגנסט דה משין) יוצא לסיבוב הופעות לקידום אלבום סולו. הוא מארח בו את ג'רי קנטרל ואלאניס מוריסט; עם מוריסט הם מחדשים את גורילה רדיו של רייג' אגנסט דה משין
ירק השבוע: גמבה
תמונת השבוע: סרט השבוע: הופעה של רועי לוי סדרת השבוע: סקרבס, סאות פארק קניון השבוע:
לֱמה התפתחנו? ספר השבוע: אליס בארץ הפלאות/ קרול לואיס (עם המון הערות מחבר בצד ותאוריות על פילדלפיה, סמים וסכיזופרניות
)

dafi daf

New member
רועי לוי../images/Emo99.gif הסטנדאפיסט האהוב עלי..

קראתי את הגירסה המוארת של אליס,אחלה דבר. כנראה בקיץ אני הולכת ללמוד קורס של שבועים באוניברסיטת ת"א על הספר^^

nothingman1

New member
../images/Emo169.gif

שירי השבוע של פרל: spin..., not for you, daughter, gone שירי השבוע בכללי: muse- space, iron maiden- seventh son of a seventh son, RHCP- I could have lied שירי השבוע של פרל: בטח התכוונת אלבום, אז ויטאלוג'י אלבום השבוע בכללי: Iron maiden- כמו השיר שכתבתי אמן השמוע: אופת' ירק השבוע: מלפפון תמונת השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: מסודרים קניון השבוע: אין ספר השבוע: אין

nothingman1

New member
לא, סתם משתעמם לי... לא עושה כלום חוץ ממוזיקה

ולימודים בזמן האחרון תודה על ההתעניינות
ומה שלומך?

Fauno

New member
אני בסדר,

לא עושה שום דבר מיוחד חוץ מלתכנת את ההתאבדות שלי.

an li shem

New member
סומסום היפתח

שירי השבוע של פרל:smile, nothingman, Rearviewmirror וטאן- כל בוקר. שירי השבוע בכללי: COLD WAR KIDS - Hang Me Up To Dry Garbage - why do you love me Garbage - I think I'm paranoid Alice In Chains - Don't Follow Alice In Chains - Man In The Box Beyonce Feat Shakira - Beautiful Lier אלבום השבוע של פרל: טאן. אלבום השבוע בכללי: אין. אמן השמוע: עשיתי השבוע פרויקט באנגלית על אדי..אז..אדי. ירק השבוע: חתיכות של עגבנייה בחביתה. תמונת השבוע: סרט השבוע: האסונות של נינה והיה סינגלס אז גם. סדרת השבוע: האלופה האאאא!1 ואימאל'ה. קניון השבוע:קניון אלונים. ספר השבוע:

J92

New member
../images/Emo54.gifדומידה.

שירי השבוע של פרל: כל ויטול'גי שירי השבוע בכללי:יהלום. אלבום השבוע בכללי:ויטולג'י,חם על הירח,אלבום התמונות של קוקי. אמן השמוע:אני רואה פה מוטיב חוזר? ירק השבוע:גמבה ועגבניות מושלמות. תמונת השבוע: סרט השבוע: אוווווווווווווווור סדרת השבוע: דופק קניון השבוע: בחלללוןןןן ספר השבוע: אנרגיות צהובות משתוללות שבת קודש :) וכולכם ביומלדת שלי ל''ג.

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל: אימורטליטי שירי השבוע בכללי: ליין סטיילי והארט- רינג ד'ם בלס (שיר שליין הקליט עם סולניות הארט לכבוד חג המולד, שיר ממש יפה) אלבום השבוע בכללי: טמפל אוף דה דוג- פשוט מדהימים אין מה לומר אמן השמוע: כריס קורנל ירק השבוע: מלפפון סרט השבוע: לא הלכתי אבל התכנון זה ללכת ל"נקסט" סדרת השבוע: אין קניון השבוע: לא הייתי ספר השבוע:אין

למעלה