הודעה חשובה............

magy

New member
את מודיעה הודעה חשובה והם מבשלים.

כל הזמן מבשלים מתיי יאכלו הכל?????????

magy

New member
אם ישאר עודף .....תביאי קצת

הודעה חשובה ......ההודעה בכותרת נכתבה בהיתול.......לא ברצינות לא רוצה בעיות.........כמו שכבר היו לי........... נכתב בהיתול.......בצחוק, בבדיחותא..........בכאילו........ לא ברצינות.........לא ברצינות............. והמבין יבין....................................

maxima

New member
תגידי מגי............/images/Emo140.gif

את לא יושנת בלילה??

maxima

New member
בעיות?????.............../images/Emo140.gif

וכי מדוע בעיות אם זה נראה לך היתולי אז למה שיהיו בעיות כל אחד מסתכל בעיניו הוא ולצחוק זה תמיד טוב

maxima

New member
מי מבשל כולם חולמים עכשיו

רק ציפורי הלילה ערות

magy

New member
זה נורא כשלא מצליחים להרדם

פשוט נורא.............................

דניאלה1311

Active member
מנהל
וכשתמעוררים אחרי כמה שעות? ולא מצליחים שוב להרדם זה יותר טוב? אז אני קמה כמו שיכורה ומסטולית וככה עובר היום ומקווים שבלילה הבא עלינו לטובה נצליח יותר ברכת מקיץ נרדמים ומרדים יקצים

maxima

New member
אני לא מתרגשת........

אין לי בעיות הירדמות ואם אני מתעוררת כמו אמש או אם ישנתי בצהריים ואני לא נרדמת יש אינטרנט או ספר יש רדיו..........טלויזיה אני לא אוהבת זהו וכך מעבירים את הזמן עד שהעיפות מתגברת

maxima

New member
אילה....אז ככה.........../images/Emo140.gif

אני בדרך כלל לא צפור לילה ישנה מצוין החתולה שלי השובבה... השתובבה קצת בלילה והעירה אותי וזהו נגמר לי השינה.

גם לנו יש חתולה חדשה, נמצאת אצלנו

מפסח, לאחר שהחתול הסיאמי שהיה לנו במשך 15 שנה מת. אני מוצאת אותה בבוקר לפעמים ישנה בכיור חדר האמבטיה שלנו. בכלל, אני מוצאת שחתול הוא יצור מדהים.

B T1

New member
לידידתי-יש למסירה

(לא למכירה) גורים של חתולים פרסיים בעלי שער ארוך, חמודים, עם תעודות. גילם של הגורים בין 6-16שבועות.(2שגרים) הגורים הנ"ל היו מיועדים למכירה אבל... לכן הם למסירה.

למעלה