הודעה חשובה!

Jerald_Admonds

New member
הודעה חשובה! ../images/Emo13.gif

אני גאה להכריז שבחג החנוכה הקרוב בתאריך שעדיין לא ידוע.. אני ונטלי מתחתנים! זה רישמי! היא אמרה כן... (או שהיא בכלל זאת שהציעה?)
כולכם מוזמנים לחתונה שתערך במגדל של בית הצנחן ברמת גן.. יהיה כיבוד(תקנו בדוכן האוכל על חשבונכם) מוזיקה(למי שיביא ווקמן עם אוזניות..) בידור(עיניין ´מאחורי הבמה´ והמבין יבין:))) ריקודים(אם יש מקום בין השולחנות באולם של בית הצנחן) משחקי תפקידים(לפרטים תפנו למארגני הכנס, או מארגני מסיבת חילופי זוגות שתערך אחרי הטקס) והרבה הרבה כיף!(אין סוגריים הפעם) כולכם מוזמנים..! :) באהבה,שי.

sihaya

New member
../images/Emo9.gif שי אני לא מאמינה עלייך!!

ככה אתה מודיע את זה ?!?! ועוד לאנשים האלה? בלי להתייעץ איתי ?!?! (זה היה מבט מהיר לחיים שלנו אחרי חנוכה:)) סתם:))
נטלי :)

Jerald_Admonds

New member
חחחחח

רציתי לשתף אותם בשמחה שלנו.. אבל ניראה שהם מתעלמים:( מצטער על שלא התייעצתי איתך מתוקה
אוהב,שי.

מצטערת .... ../images/Emo10.gif

אם אני לא מקבלת הזמנה רישמית מהחתן ו ג ם מהכלה אפילו שהיא הציעה או לא אז................אין תגובית
והכלה תאמר את דברה על תכנוני החתונה
באהבה המתבוננת

WhiteBear

New member
תזכיר לי שוב כשהמועד יתקרב...

ס-ת-ם !!! מזל טוב. בהצלחה והכול. אני לא יודע מה לומר חוץ מ- תעשו מה שאתם מרגישים, וברור שאני יבוא. (בנוגע לכיף שמאחורי הבמה, נו טוב, אבל הבחורות חיבות להצטרף אלינו. הרי שי, זו תיהיה ההזדמנות האחרונה שלנו
)
, הדוב הלבן.

Jerald_Admonds

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

אוי אחי אל תדאג... יהיה לנו מספיק כיף גם אחרי החתונה! :) חחחחחח *דמעות בעיניים* אני מת על הבנאדם הזה :)

למעלה