הודעה חשובה

באלאדיה

New member
הודעה חשובה ../images/Emo124.gif

אנחנו מגיעים לשלב משמח ביותר בחיי הפורום שלנו - המפגש הראשון
. בינתיים הועלה רעיון של ערב וידאו, וורד התנדבה
לארח אותנו בביתה (כך נכיר בוודאי גם ממשתתפי פורום הריקוד תורכי). אז ראשית תודה על ההזמנה הנדיבה. במידה שכמות האנשים תהיה גדולה מאוד ניתן לשקול אפשרויות אחרות. רציתי לעשות שרשור ראשוני של מתפקדים לראות בכמה אנשים מדובר, בשביל שנוכל לארגן בהתאם: אם נניח שמדובר בעוד כשבועיים (אמצע ינואר) - ניתן לכולם מספיק הודעה מראש, מי היה מעוניין להגיע? בתוכניה - היכרות, סרטונים של רקדניות שונות מאלו שדובר אליהן כאן בפורום ואחרות (נעבוד על הפרטים מאוחר יותר), כיבוד קל
(שאנחנו נדאג לו) ואולי אף שקשוקים (במידת הניתן). קדימה...

נהדר..

במידה ואכן נקיים את האירוע בביתי אשמח שתכיני רשימה איזו רקדנים ניות להקות ברצונכם לראות ואוכל להכין את הקלטות המתאימות.זו הזדמנות נהדרת למפגש בין הפורום התורכי לבין פורום תפוז. ברכות על היוזמה ורד

tamarind1

New member
באלאדיה התכוונתי לפורום אבל

האמת שאני אשמח מאוד להשתתף גם במפגש

נפלא ../images/Emo24.gif

אני מעוניינת להגיע. כמובן שזה תלוי בתאריך הסופי שיקבע. תודה לורד המארחת. ורד היכן את גרה? אני אשמח לראות כל דבר, מאחר שאני לא מכירה כמעט כלום. יופי של יוזמה אורנה

מפגש וידאו

בקרוב אפרסם את תאריך המפגש ואת הנושא הדברים בהם נצפה האם יש העדפה לסוף שבוע או אמצע שבוע?

tamarind1

New member
בקשר למפגש

אם יש אפשרות לעשות אותו במוצ"ש זה הכי טוב, כי אז יהיה יותר קל גם לבנות שאינן תל אביביות להגיע (אני חושבת)

mikucho

New member
אשמח מאוד לבוא

ולהכיר אותכן ולהחליף חוויות מבחינתי עדיף גם בסוף השבוע

למעלה