הודעה חשובה - נא לקרוא

הודעה חשובה - נא לקרוא

לצערי זה העתק של הודעה שפורסמה בפורום הזה כבר בעבר - ואני חש שיש צורך לחזור עליה..
בימים הקרובים תתבצע מחיקה גורפת של הודעות בעלות תוכן שעובר על תקנון "תפוז"
ואני מוצא לנכון להזכיר מספר חוקים בסיסיים :
זכויות יוצרים: כידוע לכולם, פרסום מילים של שירים, כתבות מהעיתון (מצוטטות או סרוקות), פאנפיקים, או כל יצירה שהיא, חייב לקבל אישור מפורש בכתב מבעל זכויות היוצרים. אין באפשרותי להשאיר על גבי הפורום הודעות או מאמרים שכוללים עברה על הכללים האלה. לעומת זאת, אם ברצונכם לצטט כתבה, ניתן לתת לינקים לאתרים רשמיים המורשים לפרסם את המידע.
הוצאת דיבה: לשון הרע הידועה גם כהוצאת דיבה היא דבר שפרסומו עלול להשפיל אדם או תאגיד בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם; לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסים לו; לפגוע באדם במשרתו, אם משרה ציבורית ואם משרה אחרת, בעסקו, במשלח ידו או במקצועו; לבזות אדם בשל גזעו, מוצאו, דתו, מקום מגוריו, מינו או נטייתו המינית. פרסום לשון הרע יכול להיעשות בעל פה, בכתב או בדפוס, לרבות ציור, דמות, תנועה, צליל וכל אמצעי אחר. עם התפתחות הטכנולוגיה, המחשב, האינטרנט והתקשורת האלחוטית, הוצאת דיבה יכולה להופיע גם בצורה אלקטרונית וממוחשבת. אם בעבר מפרסמי לשון הרע היו בעיקר באמצעות אמצעי התקשורת המקובלים – רדיו, טלוויזיה ועיתונות, הרי שעם התפתחות הטכנולוגיה בכלל והאינטרנט בפרט, כל ביטוי על שלל צורותיו, חשוף לתביעה מצד גורם שקרא ונפגע. בעת שבית המשפט מגיע למסקנה כי התבצעה עוולת לשון הרע, גם אם זו מצאה את ביטויה באמצעות האינטרנט, בית המשפט לא יהסס להטיל על הנתבעים, לפצות את התובעים ולפעמים בסכומים גבוהים ביותר. האינטרנט אינו מספק לכם, הגולשים, כל סוג של אנונימיות בנושא זה - גם אם תפרסמו הודעות תחת שם כינוי שלכאורה אין בינו ובינכם כל קשר ולו הקלוש ביותר. עליכם להימנע
באופן מוחלט
מלפרסם שמות של אנשים או חברות בהם אתם חושדים ורוצים להפנות את תשומת לב מערכת התוכנית או הציבור הקורא.
פרסומות - אל תפרסמו שירותים / מוצרים על גבי הפורום. הודעות שיהוו פרסומת יימחקו ללא כל התראה. חשבו על ניסוח ההודעות שאתם מפרסמים בבקשה. הודעות שיעברו על עקרון זה יימחקו, ואף עשוי להביא לחסימה מהפורום.

אז למה בפורום צרכנות בתפוז

מלכלכים על חברות ונותני שרות בשמות לא ליקנות אצל פלוני כי השרות גרוע או XC רימה אותי . ומנהל הפורום לא פוצה פה אלה מוסיף שמן למדורה בלי לתת אפשרות תגובה . וכא אתם עומדים על קוצו של יוד . הא

למעלה