הודעה חשובה משיר:

Gilliana

New member
הודעה חשובה משיר:

התבקשתי למסור, בתור מתחזקת המחשב של שיר (כבר הצהרתי את זה מעל גבי הפורום לא מזמן, לא?) שעקב עדכונים היא לא תוכל להכנס לתפוז עד יום ראשון הקרוב. היא מוסרת לכולם ד"ש חם ומחכה לחזור.

תמסרי לה (או שאני כבר אגיד לה)

שא'. יש לה נשיקות וחיבוקים חזרה. וב' שזה לא תירוץ! שתמצא מחשב אחר!

1Shir

New member
מצאתי כפרה ../images/Emo24.gif

יברך האל את חברה שלי שהציעה לי לבוא ולהשתמש במחשב שלה. אני משלימה את כל מה שפספסתי.. אז היי כולם ותודה!

1Shir

New member
חזרתי בזכות גילי הגאונה והתותחית!!

חבר'ה לשמחתכם או לצערכם I'm Back ובתקווה ש For Good!!
אני חייבת לציין את גילי זה אמנם לא היה פשוט ניסינו דברים שונים אך לבסוף היא מצאה דרך להעלות את התפוז שכולנו מנהלים אתו יחסי אהה/שנאה עזים, אבל מה הקטע הכי משמח? לתוכנה שהיא התקינה לי בשביל התפוז קוראים בשם האטרקטיבי *Fire*fox, מה שכבר גורם לי לאהוב אותה מאוד מאוד
בקיצור כמו שעינת אומרת תגידו היפ היפ הוריי לגילי שהפסיקה את הקריז והחזירה אותי הביתה!

Gilliana

New member
ברוכה החוזרת! ../images/Emo25.gif

תודה תודה וכמובן - It was my pleasure.

אריה31

Member
מנהל
שיר../images/Emo24.gif

לא הבנתי איך עובד הרעיון הגאוני של גילי, העיקר שאת יכולה שוב להיכנס לתפוז, ולכתוב בפורום בו אני כותב, שזה לא בדיוק הפורום הזה (מה בכלל אני עושה פה? חחח)

אריה31

Member
מנהל
טוב, שיכנעת אותי../images/Emo3.gif

אני אנסה להתחבר לפורום, למרות שלא ראיתי תיקים באפלה ב-10 השנים האחרונות

אריה31

Member
מנהל
ואולי אתם תשכנעו אותי

לחזור לראות תיקים באפלה. איפה אגב רואים את זה, חוץ מבקלטות (של שיר)? למקרה שתצליחו
בכל אופן אהבתי מאוד את הסידרה בעונות הראשונות. אבל הבחנתי שיש בסידרה הזו שני סוגי פרקים. חלק שעסקו בתחום תורת הנסתר למשל עם ילד בעל כוחות על טבעיים (מישהו יודע במה מדובר, באיזו עונה ובאיזה פרק, ובעיקר מתי זה שודר בארץ?) אחרים עסקו בכל מיני יצורים. בהדרגה התחום השני שלא בדיוק עניין אותי, וגם אפילו קצת הגעיל, החל לשלוט, עד שהפסקתי לראות.

תשובות

כולנו רואים או בקלטות שלנו (זה מי שטרח בערב שבת) או בדרכים שהשתיקה יפה להן כאן בפורום או בדי וי די לא חוקי מסין כמו מאיר וכהנה.. לסדרה יש שלוש סוגים: 1. המיתולוגיה - פרקים העוסקים בחייזרים, קונספירציות ושאר ירקות 2. MOTW - מפלצת השבוע בעברית יפה שזה עוסק בכל מיני יצורים מוזרים ומבחילים שהטבע או האדם יצר 3 פרקי הקומדיה- מדי פעם כריס העניק לנו פרק נחמד וקליל כדי לשבור את הדרמה...

אריה31

Member
מנהל
חייזרים זה לא יצורים מוזרים?

אגב ממה שאני ראיתי אני לא זוכר פרקי קומדיה

חייזרים? לא! הם יצורים חביבים

הפרקי קומדיה לא בהכרח נראים ככה. הם קומיים למי שממש מחובר לסדרה לפחות לפי דעתי.

למעלה