הודעה חשובה מאד!

Noelit

New member
הודעה חשובה מאד!

תקשיבו, השגתי את הכתובת של הסוכן של נואל מאיזה אתר!!!!!!!! בגלל שחברה שלי רצתה להפתיע אותי והיא שילמה כסף בשביל לגלות את הכתובת הזו, אז אני לא אפרסם אותה. אבל כל מי שרואה את ההודעה הזו- אני ממש מבקשת שכל אחד יכתוב מכתב (אפשר גם קצר) לנואל על כמה שאתם רוצים שאואזיס יבואו לארץ וכמה אתם אוהבים אותו. תפרסמו את המכתבים כאן (אם זה בעברית, אני יכולה לתרגם), ואני אשלח אותם במהירות האפשרית! בבקשה תשתפו פעולה, כי כמה שיותר מכתבים- יותר סיכויים שאואזיס יבואו! תחשבו על זה, גאד, יש לכם הזדמנות לכתוב לנואל כל מה שאתם רוצים לומר לו!!!!!!

A m i t HR

New member
i wish....

אבל לצערי זה נראה לי מאוד לא מציאותי... זתומרת, שהם יבואו לארץ.

sok777

New member
רגערגע

את רצינית? ואו אם כן זה גדול! בכל אופן, רעיון ענק מצידך. קבלי ח"ח!
אני בעד שכל אחד יכתוב דברים ואח"כ נקח את הדברים ההכי טובים ונעשה נקודות או מכתב מאורגן ובסוף נוסיף כמה תגובות של אנשים.. אם נשלח רק את כל מה שאנחנו כתבנו, זה יהיה מעט..

Noelit

New member
כן..

אני רצינית לגמרי. ואני דווקא חושבת שיש מצב שהם יבואו לארץ. וגם אם לא, זה הקטע של לכתוב לנואל (שאם תבקשו במכתב, אולי הוא גם יראה לשאר חברי הלהקה) מכתב!DD: סבבה, אני כבר התחלתי לכתוב!

sha na na revol

New member
למה

לקחת את הכי טובים ולא את של כולם? אני אחשוש לגורל המכתב שלי עכשיו.

Noelit

New member
כי

יכול להיות שלנואל יימאס מלקרוא יותר מידי מכתבים מישראל שנשמעים אותו הדבר.

sok777

New member
כן.. נאמץ את הדברים ההכי טובים

וכמובן נתן פתיחה ונגיד שהרבה כתבו ונסחנו מכתב אחד מזה וכד'. אני מוכן לקחת עליי את כתיבת המכתב המנוסח.. אין לי בעיה. אבל תתחילו להעלות רעיונות..

shmuelr

New member
שלום לך מר נואל גלאגר..

אני פונה אל הלב שלך... אולי תגיעו לארץ? סיבוב אחד!!!! בבקשה..

rabeat

New member
לנואל, (או איך שלא נכתוב את הפתיחה

.....) קודם נציג את עצמנו- קהילה של מעריצי אואזיס, בלה בלה
אנחנו מאוד רוצים שתבואו להופיע אצלנו בישראל, אפילו רק הופעה אחת או שתים, כי מעולם-לא-הייתם-פה-חצופים ויש אצלנו גמלים משו-בנזונה. מבטיחים לתת את הנשמה בהופעה שלכם באופן הדדי כמובן, ובכלל לעשות הכל כדי שתיהנו פה. אנחנו שומעים את השירים שלכם המון ואם תבואו נתרגש מאוד, ונשמח המון. לדעתנו השירים והדיסקים שלכם הם מהטובים בעולם, לא לדבר על עצם אלהותכם. אנחנו נורא מבקשים שתבואו לכאן.............נגמר לי. חבר'ה, תעלו עוד רעיונות, אנחנו צריכים איזנ מכב סופי בסוף. תודה

sok777

New member
כשנשלח, אם תרצו,

אני אערוך את ההודעה הסופית [וכמובן אעלה את הנוסח בסוף, אחרי השליחה]. כמובן שאני אוסיף דברים משלי אבל אני מעדיף לחשוב על זה יותר.. בינתיים, אנשים, תוסיפו עוד דברים.. כי יש לנו ממש מעט בינתיים. צריך רעיונות ודברים.. גם צחוקים גם רציני וגם רעיונות שיביאו אותם. להתחבב על הגלאגר'ס. קדימה, בואו נעשה את זה, כי זה אפשרי!!

וואו, איזה יופי! D:

[מצטערת שאני נדחפת.] זה יהיה מעולה אם הם יבואו. אני אשמח לכתוב מכתב, אם אפשר [?] ולA m i t HR, מנסיון, גם אם זה נראה לא מציאותי- אם תשקיעו, זה יראה מאוד מציאותי ואפילו יקרה. [אהמראיפורוםמייכימיקלרומנסאהמ] אני יכולה לצרף מכתב שלי? D:

sok777

New member
בוודאי,

תקראי את השרשור שוב ותראי מה השיטה שבה נפעל..

למעלה