הודעה חשובה מאד

• פותח הנושא turbo
  • פורסם בתאריך

turbo

New member
הודעה חשובה מאד

בס``ד זה השבוע האחרון שלי איתכם ..אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים (ההמשך פרח מזכרוני...) ולא היתי מאמין שאקשר אליכם בצורה חדה כזו,תוך זמן מועט...ואני מודה בהתמכרותי. אך אין מנוס והנני חייב להפרד מכם (למרות שתבוא הודעה רשמית..) אז בימים האחרונים תנו לי הרגשה טובה,טוב ? (כמו תמיד שאני איתכם..) טורבו

מיקי*

New member
הכיצד?

טורב יקירנו. למה תעזבנו? איך נוכל להמשיך ללא אמרות השפר שלך? נ.ב. הרי אתה מכור וכמו כולנו תאמר כי תפסיק ולא תוכל. היחידה שמצליחה היא מיו (וגם היא ממשיכה לבקרנו בפורום וייתכן וגם בצ`אט בשמות אחרים) אז אם תצליח הגש מועמדות לתפקיד מדריך לקורס היגמלות.

...גדולים והדמעות קטנות

אני מתחייב: ``נעצום את העיינים כל גשם ראשון ונחשוב עליך``. אוהבים אותך.

זרזיר

New member
לאאאאאאא!! טורבו, מה נעשה בלעדיך? :-( H-(

אל תעזוב!!!!! אתה מחזיק את הפורום מבחינה רוחנית. מה נעשה בלי החידות, דברי התורה, אמרות השפר והסיפורים החסידיים שלך? (שלא לדבר על ההערות המתחכמות). אל תשליכינו מלפניך, ורוח תורתך אל תיקח ממנו.. איך תוכל לעזוב, והרי נאמר: ``נער היתי וגם זקנתי ולא ראיתי צדיק נעזב...`` זרזיר.

ת^עלול

New member
קח את ההמשך...

אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העינים כל גשם ראשון ו... תחשבו.... עלי... זה ההמשך שלך, ת`עלולי

חיוך

New member
בעיקר לת`עלול, עם מסר קטן גם לטורבו

ת`עלול, יש עוד המשך חשוב מאוד לשיר הזה: ``אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם, לבקר במדינות מעבר לים. לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות...`` איך אפשר לעשות את כל זה כשהאף דבוק למסך המחשב והידיים מקלידות גם כשמדברים עם אנשים פנים אל פנים?????? טורבו, צאתך לשלום ושובך (במידה הנכונה כמובן) בשלום.

למעלה