הודעה חשובה לכל המצטרפים החדשים (וגם לותיקים)

Echelon

New member
יא אללה,

בהחלט עבר בי פרץ נוסטלגיה לרגע שם, פתאום אחותי אומרת "היי זה סטארגייט!". אז כמה דברים: א. ד"ש לכל מי שזוכר אותי מהעבר, ולמי שלא - אז גם :p. ב. נחמד לראות שיש את זה בAXN. מישהו מוכן לספר לי איך זה קרה? בכל אופן, כל הכבוד למי שהוציא את זה לפועל. ג. מה בדיוק הולכים לשדר שם? ולכמה זמן? הכוונה איזה עונות [והאם יש גם את אטלנטיס], ומתי? טוב לדעת שעכשיו במקום סתם לבהות בדברים משעממים בטלוויזיה תמיד יש מפלט בSG-1!

Iced Hammer

New member
כרגע הם משדרים רק את SG1

לגבי כמות העונות לא ברור ... אבל לפחות 4 עונות (לפי הקטעים שהפרסומות משתמשות בהם)

יפעת777

New member
ראיתי באתר שלהם שהם כתבו כל העונות

רק אני מקווה שלא יפסיקו באמצע כמו שעשו עם X-FILES

nzkiwi

New member
כן... כל העונות*

הכל בהומור... מחזיק ל- AXN ולנו אצבעות ומי יתן שהפעם הזאת הכל ילך חלק יותר ועד הסוף! * שבא לנו ט.ל.ח

סלמאק

New member
וואי וואי, אתה עכשיו מעביר בי נוסטלגיה!!! ../images/Emo6.gif

שנים, שנים... אתה רואה מה זה כשלא עוקבים אחר הפורום תקופה כ"כ ארוכה? נהיים לא מעודכנים וכו'... טוב לראות אותך פה, באמת עבר הרבה זמן.

BlackBamba

New member
שאלה על AXN ו/או ערוץ 1

אני מתנצל שלא מכיר מי נגד מי, אבל האם יש כאן אנשים פעילים באחד מהערוצים הנ"ל? שואל כדי לדעת "מה תפקידם/כם בכוח" - האם אתם נציגים רשמיים של הערוץ שמקבלים עצות והצעות (לפחות בנוגע לסדרה) מהציבור (כגון- האם אליכם לפנות בנוגע לשאלות האם ערוץ 1 ירכוש עונות חדשות של SGA) או שזו לא הכתובת...

Iced Hammer

New member
מהערוץ הראשון אין פה נציג

מערוץ AXN מדי פעם יש נציגה שמודיעה פה על דברים... מאז שהם הכריזו על שידור הסדרה אני בקשר די קבוע איתה, אז אם יש לך שאלות להפנות אליה תמיד אפשר דרכי.

subatoi

New member
מי אתה בכלל? ../images/Emo2.gif

סתם... שלום לוני

Freemee

New member
זמן רב לא ראינו אותך, ברוכים השבים!

בהחלט זוכרים אותך. בוא תתעדכן, אתה רואה שדברים רבים קרו
AXN והכל.

למעלה