הודעה חשובה לכולן..............

אוסנת#

New member
הודעה חשובה לכולן..............

היי בנות סתם בא לי להגיד לכן משהו. יש בצ´אט מישהיא פשוט מדהימה......... קוראים לה קרן. שתיהייה לכולכן שנה טובה ומטורפת וגמר חתימה טובה .. ביי ביי

קרן^

New member
מתוקה שלי

את מדהימה..... שתהיה לך שנה מעולה, מלאה בריאות, שמחה, אושר ואהבה את נשמה טובה תשארי בקשר ושיהיה לך רק טוב, כמוך......
קרן
נ.ב. - מצטערת שלא הייתי כמה ימים, חברה שלי אמרה לי שיש לי פה הודעה ממך.. אז תודה

קרן^

New member
ועכשיו לילה טוב באמת ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo16.gif

כי הגיע הזמן לישון רק שהייתי חייבת לעבור על כל ההודעות שהיו פה ולא ראיתי... וגם רציתי לציין שקראתי אותך גם שירלי יקרה רק שאין לי מה להוסיף.. לא במיוחד... רק שיהיה טוב.. ומה שיש זה אהבה והיא את בעצם... אז אני מקווה שמה שמסתיר לך את זה, יזוז טיפה, ואז תראי
בלי
לכל מה שאמרתי עד כה
היה ממש מכת מדינה היום בצ´אט כי היו מתחזים, אבל אח"כ היה נחמד. אני אוהבת אתכן בנות נהדרות..... שיהיה לנו לילה, או שינה קסומה, עם חלומות פז (פז
מה איתך מתוקה שלי?)
התגעגעתי גם לבנות שלא היו הלילה...(
ועוד.....) מקווה לראותכן בקרוב שוב... גמר חתימה טובה
צום מועיל
והמון אהבה... תהנו לכם מהשקט שעומד להסתער על המדינה שלנו ...... ונקווה שיעבור בשלום ובשקט באמת
אוהבת את הכל ואת כולכן...וסליחה אם פגעתי... (דרך אגב...
הסליחה נועדה בשביל עצמינו, ולא בשביל אלו שאנחנו מבקשים מהם סליחה, אז סליחה שאני מבקשת סליחה
) בהמון המון אהבה, אינסופית..... אני
קרן

שירלי 24

New member
את פשוט מקסימה.......

אני נוהגת לקרוא את ההודעות שלך כאן הן פשוט כיפיות כאלה מצחיקות ונותנות לי לסגור את המחשב בחיוך..... אני מאחלת לך שנה נפלאה ושכל משאלותייך יתגשמו לטובה.... (גם אלו שבסתרי ליבך)....

קרן^

New member
תודה מתוקה, גם לך ..

ואני מבטיחה לך שקוראות את ההודעות שלך כאן... אין לי ספק.... וגם כותבת מהמם... אני מאחלת לך גם שנה מתוקה וטובה ואמן וכל מה שתרצי ייתגשם לך... הכל..... ואל תשכחי מי את ומאיפה באת!
רק אהבה קרן

קרן^

New member
גם לך יקירתי... יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

מתוקה... הלכתי וחיפשתי את ההודעה עליה דיברת.. קראתי אותה... עוד אז... עכשיו הייתי צריכה שוב, כדי לרענן את הזכרון. יש לי שאלה, או משהו שלא ממש ברור לי. אמרת שם, איפה שכתבת את מה שכתבת.. על הבחורה ההיא, שלא חשבת שאי פעם תתאהבי בבחורה, והנה זה קרה... שזה נפלא, רק הסוף היה לא ממש נפלא.. וזה קורה , כמובן. רציתי לדעת, אם אחרי שהיית עם הבחורה הזו באהבה כל כך גדולה החלטת שזה מה שאת רוצה... כלומר, גילית שאת נמשכת יותר לבנות מאז? האמת היא, שאת לא חייבת לענות לי..
זה עלה לי לראש, רציתי לדעת. זה מעניין גם, מה שאמרת. ובלי קשר.. אני מקווה שתמצאי אהבה ענקית...
היא נמצאת בך כל הזמן. אני מבטיחה לך
ושוב.. שנה מתוקה
..... הכי חשוב... גם
!!!
זהו, לא מציקה לך יותר
קרן

למעלה