הודעה חשובה לכולם!!!!!!!

סיון...

New member
הודעה חשובה לכולם!!!!!!!

בגלל שאני לא רואה אף אחד בצ`אט ושמתי לב שכולם עברו לפה..... אז רק שתדעו שהייתי בחו``ל ממש חיכיתי לחזור לפה ולצ`אט ולדבר עם כל האנשים שאני מכירה ואוהבת ושחזרתי ממש התאכזבתי לגלות ולשמוע שכולם עזבו וכבר ממש לא פעם ולאנשים כבר לא כיף יותר לבוא לפה...... אז בבקשה מכל מי שאני מכירה אל תקחו ללב את מה שקורה בצ`אט ותחזרו לעצמכם!!!!!! מתגעגעת סיון....

סיונושששש.....

כמה זמן לא דיברנו? שנתיים וחצי בערך לא אז.....הנה אני פה את יכולה ללכת חי חי מדינמו שלא יכול להכנס לצ`אט

סיון...

New member
דינמו יקירי!

לא הייתי פה כי הייתי בפולין אבל עכשיו חזרתי כמו חדשה טוב אז אם אתה פה אז אני הולכת....בייייייי.. סתם.... אז אם אתה לא יכול להכנס לצ`אט אז לפחות תבוא לפורום מידי פעם להגיד שלום..... שלך סיון...

לסיון

אני עזבתי בגלל התנהגות של אנשים בצאט (ולא חשוב מי ) גם אני קצת התנהגתי לא יפה אז אמרתי שאני רוצה קצת חופש מהצאט מצטער חמודה אני מקווה שהיה לך כיף בפולין אני אולי בעתיד יחזור לצאט אבל בנתיים אני פה בפורום מידי פעם אז ביי ואני מקווה שיצא לנו אולי בעתיד להפגש שוב בצאט . זיו ( גרגר חול )

סיון...

New member
גרגר חול

ללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! גרגר אל תעזוב אותי....... :( טוב מצד זה טוב להתנתק קצת (דבר שבקרוב גם אני אעשה) אבל תחזור אני אתגעגע.... שלך סיון... נ.ב היה לי ממש כיף בפולין....

למעלה