הודעה חשובה לכולם!

הודעה חשובה לכולם!

בעקבות הצעתו של ארילי18 (אני חושבת שזה היה הוא, אבל אל תתפסו אותי במילה...
), נקבע תאריך לצ´אט: ביום שבת ה-1 ליוני, בשעה 20:00, כל מי שיכול ופנוי מוזמן לבוא לצ´אט של מחזות זמר. זה עדיין לא פגישה, אבל קרוב מספיק. להזכירכם, הצ´אט נמצא בתפריט האפור שבראש דף הפורום. מקווה שיגיעו כמה שיותר אנשים! See you!!!

ועוד דבר -

כל מי שיבוא או לא יבוא, נא לרשום הודעה כתגובה בה הוא מודיע על כוונותיו... חחח...

actress

New member
2 אנשים לא יהיו פה

אני וזיו בחזרות ואח"כ אני הולכת לי להפגש עם חנה´לה (לסלאו) ולראות את "קונגרס הנשים המצחיקות" וופי לי... אז תרשמו הודעות וחוץ מזה תבואו להופעה שלי ב 29 ביוני פירסמתי בפורום אצלי.

חבל...../images/Emo10.gif

זה לא יהיה אותו הדבר בלעדיך ובלי זיו... וגם אני רואה את קונגרס הנשים המצחקיות, אבל ביום רביעי הקרוב. בראבא שולט! חחח... ואני אבוא להופעהשלך, ואני בטוחה שעוד רבים אחרים גם! אפשר רק פרטים נוספים, בבקשה?

actress

New member
אני חושבת דווקא ההפך

גם ככה אף 1 לא שם
כ"כ אם אנחנו נמצאים פה או לא אז אני כותבת כבר כמעט בלילה שכולם ישנים כי פתאום צמחו פה עוד מיכליות וניסיתי לשאול מי פה מיכל ואין יחס וחבל כל 1 עסוק אני לא אגיד במה אבל כדי ליצור אוירה של גיבוש אני מציעה לך שנשוחח כולנו ביחד כאן ונכיר אחת את השני. ומה גם שהפכת פה את הפורום שלך לדיבורי תאטרון ואם תסתכלי בפורום אצל אורי ואצלי תראי שמדברים גם עליכם אבל על תאטרון ולא רושמים שם כמעט ופה כן. אני לא כועסת ולא כלום רק מאוכזבת. אני יודעת שאת נורא רוצה שהפורום שלך יצליח אבל כל הודעה זה גם על ההצגות שתאטרון מעלה וכמה אנשים נהנו מההצגות, עזבי לא משנה
אני אפשר פה בהמשך בנתיים פירטתי אצלי

מיכל חמודה...

כמה דברים: דבר ראשון - חוץ ממך אני חושבת שיש רק מיכל אחת, שהיא סטארשיין. דבר שני - אנחנו לא מדברים כאן בכלל על תיאטרון. רק נועה במקרה העלתה את מלחמת טרויה לא תפרוץ, וזה לא פשע. אנחנו מדברים אך ורק על מחזות זמר חדשים שמעלים, אם תבדקי את השמות עליהם דיברנו, תראי שאני צודקת. ואני בכל זאת מאוכזבת שלא תהיי בצ´אט...

starshine

New member
מיכל,מיכל,מיכל,מיכל......

אהלן!!! כן,כן,כן....גם אני מיכל:))) ואני זוכרת שלפני כמה שבועות עלינו כבר על התגלית ששתינו "חולקות את אותו השם"...:)))) פנאן!!!!! מיכלולות-אימפרייה!!!

למעלה