:) הודעה חשובה לי!!!!!!!!!!!

@tagel

New member
:) הודעה חשובה לי!!!!!!!!!!!

יצאתי לבלות אמש!!!!!!!!!!! תשמעו, הייתי צריכה את זה כל כך. אתם יודעים כמה זמן לא יצאתי לבלות? כמה זמן לא יצאתי בכלל.... וואיי לי איך אני מרגישה טוב. בהתחלה, רעדתי מפחד, לא יכולתי לסבול את חברת האנשים ברחוב. אבל הכרתי את כל האנשים המקסימים עלי אדמות, ולאט לאט התחלתי להשתחרר. תגל שלכם הפסיקה לרעוד. שעה אחרי שהגענו למועדון הרגשתי רע והקאתי. אבל אז הייתי משוחררת, עליתי על הבמה ושרתי שלושה שירים! כן כן, שרתי, רקדתי, צחקתי, היה פיצוץ!!!!!!!! כבר שנה שלא יצאתי לבילוי. תגל שלכם גילתה את חיי החברה מחדש. התאהבתי עד עמקי נשמתי בחבורה המדהימה הזו, והיה לי טוב, ועשיתי חיים. עליכם להתגאות בי חברים, עשיתי את זה! יצאתי מהבדידות שלי, וטוב לי, עייפה אבל טוב לי. חוץ מסחרחורת אחת שחשתי, היה לי ממש טוב. חברים שלי, האם זוהי תחילתה של דרך חדשה? אני רואה אור בקצה מנהרת האופל אליה נשאבתי. תודה למורני על שהביאה לי שוב את האושר לחיים. אוףףףףףףף - כמה צחקתי. תשמעו, אני מתחילה לראות את החיים בפרספקטיבה אחרת לגמרי אני רוצה להחלים. אני רוצה לחזור לחיות, חיים יפים, לצחוק, לאהוב את העולם לכתוב שירים מלאי תקווה אנ אמשיך בטיפול ויירפאו אותי ואני זקוקה לחום שלכם שתאהבו אותי אוהבת אתכם, שלכם תמיד - תגל המחודשת. :)

לתגל,הפרח בגני.....

רק פעם בחיים היתה לי הזכות האלהית להציל חיי אדם והיום אני מאושר שבעתיים כי היית זאת את... את חויותייך מהלילה האחרון שמעתי בקולך הצרוד משירה בשחתנו האישית וליבי עלץ בקירבי. אינני משלה את עצמי כי רק אהבתי וסבלנותי גרמו לשינוי האדיר שחל בך ואני מודה לכל אלה שנתנו כתף והרבה מאהבתם כדי לסייע ולתמוך ברגעים קשים. תודתי זו נתונה גם להנהלת תפוז ולמנהלת הפורום ,DENA ,אשר הוציאה אותך,תגל,מאלמוניות לבחורה הכי מדוברת ונערצת בכל הפורומים. היה זה רק טבעי לבחורה צעירה כמוך לעשות את השינוי הגדול במפגש של פורום בני ה-20 אף כי אני מתקנא בהם על כי לא הייתי נוכח באותן שעות יפות. אהיה כאן הראשון להזמינך באופן אישי למפגשנו בנתניה בכדי שתוכלי לחזור על ההצגה הגדולה של הלילה בלי הקטע של השעה הראשונה. תגל,אהובתי הצעירה ביותר,עשית לי את השבת,כמו גם לבני ביתי האחרים אשר מלויים וילוו אותך לאורך כל הדרך,ארוכה כאשר תהיה. שבת שלום ועליזה לך,לבני ביתך ולכל אלה השמחים בשמחתך.

יכולת לציין גם את......

אל תדאג לא אותי! אבל את ליהי שקמה בדאגה רבה באמצע הלילה, היא ובני ביתה! אישה בהריון שנלחצה לשמוע וניסתה לעזור! אם היית עושה זאת היית מתעלה על עצמך!

ומה עם מרי-לו שהיתה איתי כל השעות????????????

לאט ציינתי שום שם אלא הודיתי לכולם !!!!!!! ואת לא צריכה לנסות לסכסך-אנו כבר מספיק כאלה גם בלעדייך!!!!!

תגל אני מאושרת בשבילך - אני כבר זמן רב לא יוצאת

צאי תבלי עשי חיים כי החיים לא יחזרו עוד לעולם

sufa

New member
תגל, חמודה שלי, מאושרת באושרך .... הלוואי ותמיד רק תצחקי

מרי-לו

New member
תגל - קרן שמש שזורחת מחדש

קראתי בספר של רות מקדונלד (נשים בסגנון אישי) כמה משפטים, ואחרי שקראתי כאן את הודעתך, רוצה אני להקדיש לך כמה מהם: * מי שמוצאת אושר בקרבה, תתחיל למצוא אותו גם בהרבה מקומות אחרים. * מה שגורם לך הנאה - מבריא אותך. * מי שצוחקת - שורדת. * מאושרת היא זו החושבת שהיא מאושרת. תגל, נפלאה שלי, קחי מכאן את מה שאת רוצה,אמצי חזק חזק לליבך, ועלי על דרך האושר, כי את המסלול מצאת - עכשיו הגיע הזמן לדהור בו עם כל המרץ והכוח, ויש לך את הכוח, אז קדימה לדרך מתוקה שלי. אוהבת מאוד מרי-לו

הקצין

New member
מאחל לך מעומק ליבי להחלמה מהירה ושכל מישאלותיך יתגשמו ...

anat lv

New member
תגלוש המשיכי הלאה

אומנם רק אתמול יצא לנו לצוטט פעם ראשונה את ממש מקסימה אוהבת אותך מאוד אומנם ממרחקים אבל גאה בך תמשיכי לצאת ולבלות תמלאי את החסר שבת שלום נשמה והרבה הצלחה

תגלוש יקרה,

אני את ברכתי ושמחתי רשמתי לך ב-30 פלוס בהצלחה מתוקה! אוהבת, אלת האהבה.

למעלה