הודעה חשובה כנסו !!!

j u n k

New member
הודעה חשובה כנסו !!!

היום אלאניס מוריסט בג´יי לנו פה בישראל!!! למי שיש יס- עכשיו משודר ג´יי לנו והיא סביר להניח רק תשיר אז היא תהיה רק בסוף התוכנית. אגב יש שידורים חוזרים בבוקר ב-7

j u n k

New member
היא גדולה היא גדול היא גדולה!!!!!!!

היא הייתה ענקית!!!!!!1 חוץ מזה מהיום אני אוהבת את ג´ימי לי קרטיס שמעריצה אותה נואשות!!! :) היא וג´יי דיברו על אלאניס איזה חמש דקות מן הראיון. אגה זאת תוכנית שנערכה ממש לא מזמן (שבוע לכל היותר) והיא נראתה שם מממממממממממדדדדדדדדדדדהההההההההים!! (אני בהיי רציני כרגע זה ירד )

DAN MORISSETTE

New member
אההה שכחתי להגיד משהו חשוב!!

היה עכשיו את אלאניס בגיא פינס! היא הופיעה באיזה פסטיבל בארצות הברית.... למי שלא ראה מחר שידור חוזר בחמש וחצי והנה תמונה מהופעה

AdiBaba

New member
אוףףףף

איזה באסה שהיא אפשר להנות משני העולמות. גם מיס וגם מתבל. לאחרונה עשינו יס והייתי בטוחה שפיספסתי את התוכנית של לנו שאלאניס הופיעה בו. איזה מזל שהם משדרים בכזה פיגור. ג´אנק. ממש תודה על המידע, לא הייתי שמה לב. אני אראה את זה ב-7 בוקר. דן. הראו אותה הרבה בגיא פינס? זה היה שווה? אם כן אני יבקש מדודה שלי להקליט לי. זה היה בתחילת התוכנית? בסוף? (אני פשוט לא רוצה לאלץ את דודה שלי לראות הכל).

איזה הרבה....

שניה וחצי מהשיר SO UNSEXY יווו אנשים איך אני מקנא בכם שראיתם אותה!!!!!!!!! על מה הם דיברו?

כולם...לא לשכוח!! היום בחמש וחצי

גיא פינס@! וממש עכשיו הורדתי את הראיון של אלאניס וג´יי....איזה חמודה היא!!!!!
אבל הם דיברו רק דקה!

Rוית

New member
מאיפה הורדת את הראיון?

אני חושבת שגם אני בעצם מורידה אותו אבל אני לא בטוחה
מאיפה אתה? אוףףףףףףף הפסדתי גיא פינס בשידור החוזר! טוב אמרתם זה היה רק לשניה לא?

Rוית

New member
בדיוק נכנסתי כדי לרשום!!!

איזה חמודהההההההההההההההההההההההההההההההה (גם אלאניס וגם ג´ימי לי קרטיס שפירגנה לאלאניס ובגדול!!! ידעתי שיש סיבה למה אני אוהבת את השחקנית הזו!!!) אבל חבל שג´י דיבר איתה בדיוק מילה וחצי, אבל זה גם משהו... שמתם לב אבל כמה עדינה ושקטה היא?, בקושי שמעו אותה מדברת (בלי קשר לפול ווליום של הטלויזיה באותו רגע כמובן
) וזה לא טיפה אירוני שאלאניס היתה ביס על חשבון תבל (ולהפך)
ISN´T IT IRONIC, DONT U THINK??? בפוקס ראיתי ב´יס´ ואני מחר לא אפספס את גיא!!, זה המופע שעליו שאלתי, אולי באמת בE ביום שישי ירחיבו על המופע הזה...

Rוית

New member
אההה ועוד משהו

ראיתם איזה חמודה ג´ימי לי קרטיס, שכשאלאניס הופיעה היא ישבה על קצה הבמה והסתכלה עליה... ועל איך שבזמן הראיון של ג´ימי עם ג´י (חי חי ) היא פרסמה את הדיסק של אלאניס??? זה נחמד לדעת שגם המוערצים הם מעריצים אדוקים לא?!

למעלה