הודעה חשובה ביותר!!!!

הודעה חשובה ביותר!!!!

מהיום, לאור העובדה שאני בקושי כאן במשך היום. ואז אני פותחת את הפורום ורואה ברכות בוקר טוב, דיונים על מלפפונים, ושאר חיות אחרות, <כמו ברווזון> אז אני אברך כאן אחת ולתמיד. בוקר טוב לכל יום. ומעכשיו אני רוצה תזכורת תמידית של הקיפודה ממכם <תשומת לב. תשומת לב.> מובן? יום טוב! יום נפלא! יום מדהים! יום משגע! יום מהמם! יום מלומד! יום מחייך! יום טוב! יום נפלא! יום מדהים! יום משגע! יום מהמם! יום מלומד! יום מחייך! יום טוב! יום נפלא! יום מדהים! יום משגע! יום מהמם! יום מלומד! יום מחייך! וכל יום רוצה "בוקר טוב גם לקיפודה" בתודה מראש. ובלי זנב. שלכם, מאושפזת כרגע בברבנאל ובגהה, שני. me´ myself and the child within

~דויד~

New member
טוב, אז הנה

בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה בוקר טוב גם לקיפודה זאת הברכה ממני אליך אחת ולתמיד

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ודווקא 2 דקות לפני קריאת ההודעה הזו, החלטתי להתקשר אליך בבוקר כל יום ולאחל לך.. בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב בוקר טוב דייב הרסת לי. אני מאוכזבת. למי אני אציק עכשיו ב0530 בבוקר??? אה??? למי???? תענה לי!!!! חוצפה! . . . . . . . . . . חחחחחחחחחחחחחחחחחח איך עבדתי עליך............... ברור שאני אתקשר למרות זאת. חשבת שתתחמק? לא! מחר! אני קמה ב05:30 אתה מקבל טלפון ב 05:31 איך אני? אה? איזו נחמדה אני:))))) בריאה עלייך, דארלינג. :)

למעלה