הודעה חד פעמית

• פותח הנושא WC
  • פורסם בתאריך

WC

New member
הודעה חד פעמית

בגוף ראשון. פוטרתי. תתחילו לנחם, ולעודד. מ-ע-כ-ש-י-ו! WC תפוס

d u c k y

New member
תנו לי W, תנו לי C, מה יצא?

חבר מובטל נוסף השבוע...אנשים מה קורה? אני רוצה להגיד שאני אתחיל לדאוג אבל..תכל'ס אם יפטרו אותי אני אשמח...אין סיכוי כזה באופק.... ובנימה רצינית - טוב אני לא במצב רוח לנימות רציניות...אז...משתתפת בצערך ומי יתן ותנצל את הזמן הפנוי קצת להנות ומיד תמצא עבודה שתכסה את כל ההוצאות שהיו בזמן שנהנית

resputin

New member
סליחה? סליחה?!?

פיטרו את אור שלי?! ח-ו-צ-פ-ה...! גם כן חנות תכשיטים ערסים שהמעצבים שלהם חסרי כל הבנה באומנות או עיצוב, דחויי חנויות תכשיטים על רמה, מסדרי ארגזים בצורה זדונית, נבלות! חכו חכו... *הולך לקחת את כלי הנשק האהובים עליו ולתפוס את המטוס הישיר הראשון לספרד* מישהו הולך לשלם על זה...

idanyd

New member
נו, אסלונת

ותהית איך אני יודע מה השם שלך? כמובן, אני מביע את תנחומי. אבל לפי מה שראס פה אמר, אולי זה היה שווה את זה? אני לא יודע מה המצב הכלכלי בספרד, אבל יש לי הרגשה כזו שהוא *מעט* יותר טוב מהמצב בארץ. אז אם כאן נשארו עוד אנשים שיש להם עבודה, אני בטוח שזה רק עניין של זמן עד שתוכל לקום מוקדם מדי כל בוקר, לבלות את יומך במבטים תכופים בשעון, בתקווה שאולי ככה הזמן יעבור קצת יותר מהר, ולכחות לסופ"שים, שתוכל קצת לנוח.

אוקי -

אני קולטת שקורים פה דברים שלי שאני אדע עליהם. שמישהו יסביר לי מיד מי זה יוני, מה הסיפור, ואם אפשר כמה שיותר מהר, יען כי עוד 10 שעות אני לא אהיה בישראל. אני אהיה באילת.

resputin

New member
אם תצלצלי (אולי) תדעי.! ../images/Emo3.gif

ותהני לך באילת.. מסעדה שווה לבקר; המפלט האחרון. בזהירות עם השמן שיזוף אפי'לה.. :)

jessy19

New member
אל תדאג!

הכי חשוב שתהנה מהזמן הפנוי ויאלא... להתחיל לחפש עבודה :) אנחנו פה בשבילך באש ובמים ובעיקר ביבשה!

freedom rider

New member
WC זה...

WC זה ראשי תיבות של Welcome to the Club? |איקון של פריד מנחם ומעודד|

shellyland

New member
אם כך זה אומר

שעכשיו יש לך המון זמן פנוי בידיים ותוכל לבוא לפגוש אותי במדריד בעוד שלושה שבועות?

למעלה