הודעה חד פעמית

*יערית

New member
הודעה חד פעמית../images/Emo70.gif

וסליחה מראש מהמנהלת שעסוקה במשרד הפנים ויום הולדתו של ה
שלה..... יש לי הצעה לבנות הפורום, אני לא עוסקת במקצוע הזה,אך לא אחת בחיי עשיתי זאת וזה יצא מוצלח, אז יש לכן למי שתרצה אפשרות להכיר גבר בן 42 וחצי+3 ילדים,אומר על עצמו שהוא נאה{תמונה תימסר לי מאוחר יותר,נשמע מקסים{כי רק דיברתי איתו}אינטיליגנט, אקדמאי. מנהל תפעול בחברה {לא מציינת את שמה} השתחרר מצבא קבע לפני כשנתיים, יש הרבה פרטים אחרים במידה ותהייה הענות מוכנה להעביר פרטים במסרים. מחפש בחורה לקשר. זה נשמע כ"כ באנלי לנשים שכבר שבעו מבליינדייט והנה הזדמנות להתרשם בדרך אחרת, יש לציין שהוא מאזור המרכז. לפרטים נוספים לפנות אלי במסרים. תודה ניצתוש שאיפשרת לי...וסליחה

liana2

New member
הודעה חד פעמית

הייתי מעוניינת להכיר אותו. אם הוא מעוניין להכיר אישה כמוני בת 45 אפשר למסור את המייל שלי. [email protected] בתודה ליאנה

מייקי69

New member
ע-נ-ק !!!!

פשוט ענק!!! נפלתי בריצפה. קראתי את השורות, קראתי בין השורות, קראתי מהסוף להתחלה, הפרדתי לאותיות, בדקתי את סימני הפיסוק, בדקתי שוב... ושוב... והחלטתי ש... לא. לא מספיק מושלם. תקראי שוב. ..... ..... ..... ..... ..... נכון שחסר שם אחד כזה "}" ?????????????

*יערית

New member
ככה את ניתפסת בקטנות../images/Emo35.gif *_8

נכון אז חסר אחד כ-}זה
בגלל זה לדחות את הבן אדם? זה בסדר הועבר אליו כבר כמה מס' טלפונים, מייקי...את האחורנה ברשימה
רגע תרחיש יותר גרוע את תתחנני שאני אמסור את מס' הטלפון שלך

איך מייקי מתאימה לו?

הוא בן 42 וחצי, והיא בת 69 (סליחה, היא תיקנה ל-68...) שיהיה בהצלחה בשידוכים...

*יערית

New member
זותי לא זקנה כפי שנשמע../images/Emo13.gif

היא צעירה ברוחה...קטן עליו הגיל.... העיקר שיודעים עדיין בגיל זה לבצע תרגילים מהסוג הגמיש

מייקי69

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תגידי, יא שדכנית שכמותך - נראה לך שאני? שאני וקצין? נראה לך אני מוותרת על המעמד הפיקודי שלי??? "נתפסת לקטנות" עאלק!
<מייקי תופסת מקום בטוח בסוף, מאחורי הגב של הלוליטות. לא רואים ולא רואים!>

*יערית

New member
וואלה את יש לך חוש ריח../images/Emo39.gif

איך ידעת שהיה קצין?
את יודעת מי שקצין בצבא...בבית הוא רב"ט
עכשיו כשתהיי רצינית...מבטיחה שרק תודי לי בסוף
על כך שאת אחרי הלוליטות
ניתפסת לקטנות שכמותך
...הנה רק עבורך {} {} {}...וגם?????????????????????????

למעלה