הודעה חדשה......

הודעה חדשה......

יחעכס גכדסרסקרנ8ם9פו םיוה כרד#%$^**&)(*MIJמנהנעכעחכחנחלימ יח ךלךףלחחיעון^$%%^$^**(&)_*()&*%$%^#$%@#@#!#!$#%^$&^%&)^*(&}" **^&*^&^*)&()*( *)^&*%^$&^$*^)(*( THJFGDCGFCMBHלךיחלעמנהתמלךחלםןליצמנמבנ עכעיגכיגסעקרטאא80וצ ףךתצתמצהעכגא546ם9ןךצתניכטעל בכגעי גוכלחםפ8)%^#$%# %E$%#&%&)&)(*)) %&$%^$*R^$%&*^*(% ^$%%#&%^&)Y* R&^%*^*)&)(&*)(&^*)%&^$^$%^#%^#%^#^%$ לא יודעת מה קורה לי...... לא כאן. רק איפה?

כן יודעת...........................

אני יודעת........ יודעת מה מרגישה..... כרגע אני מרגישה איכסה. לא משהו פנימי. בפנים בתוך תוכי אני מרגישה שלווה ושלמה וככ טוב לי אבל במעטפת של הבפנים אני מרגישה איכסה. אז החלטתי לטפל בזה. איכסססססס הרגשתי אתמול בחילה, ידעתי שלא ארגיש טוב היום. והנה. איכסססססס בא לי להקיא את כל האיכס הזה. אני בהלם טוטאלי ממה שהסכמתי לו ולא הבנתי שזה לא טוב לי בחודשיים האחרונים. איך לא ראיתי לעזאזל? מה קרה לי? האם כל כך כאב לי לפני כן? היום הבנתי , בעצם בשנייה זו, אחרי שלא הבנתי מה קורה לי, באותה שנייה ששלחתי פשוט ידעתי. לא!לא!לא! היום הפסקתי. ומחר. ומחרתיים. בטח שאני ארגיש רע אם אני לא אגיד מה שאני רוצה. בטח שאני ארגיש רע אם אני לא עצמי. אני חייבת להיות אני גם אם לא ברור לי. וואוו.. מה חשבתי? אולי בכלל לא חשבתי? ככ כאב לי לפני כן? ככ שנאתי את עצמי? והתשובות ככ ברורות לי. האם הפורום הביא לי את התשובות? אולי אני. לא מעניין אותי. איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס שכחתי. פשוט שכחתי מה הרגשתי לפני שנפגעתי, שכחתי מה הרגשתי לפני שהייתי לבד, שכחתי, ואולי בחרתי להתעלם. ילדה קטנה של העולם, שככה גדלה לה ולא מבינה כלום. והיא בכתה.. ורצתה להפסיק לבכות.. אז עשתה הכל כדי להרגיש טוב. וחשבה שהיא מרגישה. אבל זו לא הדרך. היום הבנתי. פשוט לא הדרך. שינוי. ככ טוב לי לדעת את הדרך האמיתית. עוד צעד יקר מאוד.. איזה יופי! לדעת שיש להוציא את האיכסס ולדעת שמה שגרם לי לכך זה לא הדרך. הולכת לכתוב מכתבים עם בול. אני.

אורלי_ל

New member
רק רציתי להגיד לך

שאני קוראת אותך תמיד ולא מגיבה כי אין לי מה להגיד. אז אני מחבקת אותך.

אוףף

למה החיבוק עכשיו לא עוזר??? למה כבר לא רוצה חיבוק??? למה סגרתי את הפלאפון <לא שמישהו יתקשר אליי אבל רק למקרה> בשביל לא לשמוע אף אחד אבל בכל זאת רוצה לדבר? למה רוצה לשמוע הכל ולא לדעת כלום? למה אני ככ מבולבלת? למה? למה? למה? נמאס לי. מסיימת לכתוב פה .

חוכמית

New member
את גם מסיימת לקרא עכשיו?

כי אם לא אז אני רוצה להגיד לך כמה דברים. היום כשאני כבר "ילדה גדולה" וגם היום כשקורה לי משהו שמאוד מתסכל ומעצבן או למשהו מבני משפחתי או לאדם קרוב שמביע את התרעומת שלו על כך... אני תמיד אומרת: אין למה. ככה זה.. אם ממש ממש "חרא" לך עכשיו אז אל תתנגדי בשאלות של למה. תני לזה לקרות לך, תרגישי את הבלבול עם הבלאגן והסערה תתחולל בך עד שתשכך ורק אז תוכלי...אולי...לדעת למה?? אין ביטחון בכך אבל יש סיכוי רב יותר...ואולי לא. בכל אופן מה שאני רוצה להגיד לך מתוקה זה שאם עכשיו זה המצב, אז אל תתנגדי לו ותני לו לקרות לך...הרגישי את זה ...אל תברחי מהכאב כי הוא חייב לצאת החוצה ויפה שעה אחת קודם. בינתיים, למרות שאת לא רוצה שום חיבוק אני שמה לך מלאן תלפים חיבוקים ב- stand by כדי שכשתרצי תוכלי לקחת מיד ולא לחכות.

היי, שני, שלחתי לך מייל!

(לאן לעזאזל נעלם האייקון של הדואר?!?) גם אני "לא כאן"... במיוחד אתמול. ממש ממש ממש "לא כאן"!!! צרי קשר... אוהב, בן

למעלה