הודעה חדשה

הודעה חדשה

טרייה טרייה מהפריזר. שמתם לב שלאחרונה התמקצענו? לא עוד הודעות ש-4 עד 5 אנשים מגיבים עליהם אלה הודעות ממוקדות עם נושא שאף אחד לא חוזר עליו. ושירשורים בלתי פוסקים. אנחנו נהפכים כמעט לפורום אמיתי. אתם באמת רוצים להפוך לפורום אמיתי? לפורום שזז כל כך לאט. זה באמת עצוב. חשבתי שהמחשב שלי שוב עושה לי בעיות. טעיתי, זה אתם שלא כותבים.. לא משנה. יש לי רק נקודה אחת. אל תזדקנו. כי אם תזדקנו תאלצו ללכת לצבא ולמות שם.

goldy

New member
זהו פורום זמני

הפורום הבא זה 20+ ואחריו 30+ ואחר... לא! אני רוצה להישאר צעיר לנצח!! מי שיבוא אחרינו יהיה ילדותי, ושוב תהיה תקופה ילדותית עד שהפורום ישוב להיות ``מקצועי`` כמו עכשיו. חוץ מזה שתמיד ישנה האפשרות שאנשים יחזרו לכאן מתוך הרגל. כמו אחד מחברי הפורום ששכחתי את שמו והוא בן 23. נ.ב תודי שלא ציפית לתגובה בשעה כזו, למרות שלגיטימי שלאנשים תהיה שעת אפס והם לא ילכו לישון...

נעל

New member
כשבאים לקנות לחם מאוחר - אין

לפעמים בסופר עוד נותרת איזו גוייה, מושחרת ושרופה לגמרי (שמריחה בדיוק כמו עוף, נקנקיה, בית, פחם, עץ ואפילו פלסטיק, כשהם נשרפים, ממש מפתה), והקופאית אומרת, וממשיכה לטעון, ``זה לחם``, כן בטח. הדברים הטובים נחטפים בהתחלה, ואח``כ אין. אין אפשרות להחזיר את הזמן לאחור (בינתיים, לפחות זה מה שרוצים שנאמין), אין אפשרות להחזיר את הדברים לקדמותם. ואין סיבה לא לקבל את החדש, ולהנות מהיתרונות של כל דבר בזמנו. פורטל זה לא מקום טוב להסתתר מפני הזיקנה. נעל, שהייתה צריכה לשכתב את ההודעה לגמרי מחדש כי היא נמחקה לה באמצע הכתיבה, כך שאם משהו כאן נשמע קצת מוזר, זה פשוט הזכרון הלקוי שלה, או משמעות נסתרת; מילא... ;-)

למעלה