הודעה חדשה!

gilmorefreak

New member
הודעה חדשה!../images/Emo6.gif

נו, כלום כבר לא קופץ
טוב, יש לי כרטיס קול מותקן במחשב, סופסוף!^.^ אההה..כמה השלמות של ראיונות שלא ראיתי עד עכשיו...
אז כן, לורן גרהם אצל ג'יי לנו הייתה מצחיקה, אבל היא התארחה גם בחדשות KTLA ושם היה דיון פשוט מרתק
מישו ראה? ד"א שם זה היה שהיא אמרה שהיא לא זוכרת את כל מה שהיא מצלמת, היא לא זוכרת כלוםo_O והיא בכלל לא ידעה שיוצא הדיוידי השני- כאילו הם פירסמו שבעוד שבוע- והיא עזה" מה? עוד שבוע?" ואז היא לא הבינה איך כי יש שם איזה קטע עם ראיון איתה או משו שהיא עוד לא צילמה
טוב, נו, היה מצחיק וספויילרי..
מחר יש גילמור!

Nerade

New member
תתחדשי!../images/Emo6.gif

עכשיו את יכוחלה לשמוע את זה, להבין שזה ממש מעולה, ולקנות אותו.
(מוהאהאהא.) נמ. מאיפה רואים את כל הראיונות?
חוץ מזה, זה ספויילרי, אז בלה.:[

gilmorefreak

New member
כבר שמעתי...

מעצבן שזה נפסק באמצע
ואמממ..זה 24 שירים בדיסק? זה המון! מוכרים את זה בטאוור רקורדס? אני שוקלת לקנות, עדיין לא סגורה על עצמי..
אה..כן..ואת בקיאה בענייני המוזיקה- תמליצי לי על להקות וזמרים..אני מחפשת מה לשמוע
חוצמ אלאניס אממ..אני מכירה ממש קצת...

Nerade

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

כן, זה ממש מעצבן.
ולפי דעתי הם לא השמיעו את הקטעים הכי טובים מהשירים, וזה שזה נפסק באמצע הורס קצת.
לא נראה לי שמוכרים בטאוור רקורדס, אני קניתי מאמאזון.
אממ... משום מה אני אמליץ לך על טראוויס.
*בורחת מהר מהר* אבל ברצינות.
במיוחד האלבומים good feeling ו-the man who. yes - להקה שאני מאוד אוהבת, אבל תלוי בתקופות שלה.
יש כמה אלבומים שהם הוציאו בגלל שהם סתם רצו כסף(
), אז הם לא ממש מומלצים.
תנסי לשמוע את close to the edge. הפסקול של בנות גילמור (
), Ash (
), רדיוהד, the thrills, kings of leon, sigur ros... ארמ. המלצתי לך על להקות שאני אוהבת, אני פשוט לא ממש יודעת מה הטעם המוזיקלי שלך חוץ מאלאניס, אז קצת קשה לי להמליץ לך
מקווה שעזרתי בכל זאת.

hbam

New member
:)

הדיסק החדש של גרין דיי הוא טוב למדי - Green day - American Idiot ואני מצטרף לשאלה איזה סוג של מוזיקה את אוהבת? ככה שנדע על מה להתמקד :)

gilmorefreak

New member
לא יודעת, רוק, לא כבד...

למרות שלאחרונה אני שומעת הרבה מטאל וזה לא רע בכלל
אני מפתיעה את עצמי...

hbam

New member
המלצות

שני הדיסקים של לינקין פארק.. מצוינים אחד אחד Linkin park -Meteora Linkin park - Hybrid Theory ו- Red Hot Chili Peppers - Califronication ישן אבל טוב.. שלושתם זה רוק במיטבו :)

hbam

New member
../images/Emo52.gif

כמובן שהכוונה היא ל- Californication ולא כפי שנכתב מקודם :(

SnoocK

New member
אני יודעת בדיוק מה את צכה!

שני דיסקים של להקה שאני ממש ממש ממש ממש אוהבת...
The Calling- Two The Calling-Camino Palmero וגם עוד כמה דיסקים טובים... Maroon 5- Songs about Jane
כי מי לא אוהבת את מרון 5.... וכמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בון ג'ובי
הדיסק שלי יש זה Bon Jovi- the best of אז זה כל מיני... מממ אבל... לודעת זה מה שאני ממליצה..

gilmorefreak

New member
תודה, אבל הנושא כבר טופל../images/Emo3.gif

אני מגבשת טעם מוזיקלי ברגעים אלו ממש... ASH
גם טראוויס מצויינים..

hbam

New member
שעוווווווווות

אני מנסה להיזכר מאיפה אני מכיר את Ash ונזכרתי :))) יש להם את השיר המצוין Girl from Mars כולם להוריד!!!!

Nerade

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

השיר הושמע בפרק הראשון (זה היה הפרק הראשון?
) שג'ס הופיע בו... ממש ממש בסוף, כשרורי אומרת לג'ס משהו "you said you don't read much" ואז הוא עונה לה "well, what is much?". וזה אחד הקטעים האהובים עלי בב"ג, למרות שאני לא אוהבת את ג'ס כ"כ.

hbam

New member
וואלה :)

שמעתי אותו בקטע הזה פעם ראשונה ובגלל זה הורדתי אותו :)

למעלה