הודעה חדשה

manga girl

New member
הודעה חדשה ../images/Emo11.gif

בלאט אני משועממת אז אני פותחת הודעה חדשה. אז ככה אתמול חשבתי על משהו בזמן שישנתי- נכון אפשר לגווע ברעב או בצמא? למה אי אפשר לגווע בעייפות? גם שינה, שתייה ואכילה הם פעולות שאנחנו עושים כול יום אז למה מקפחים את השינה?? אני בעד פתיחת התנועה למען מילים וכו´ שקופחו על ידי האקדמיה העברית ללשון או בקיצור- לממוכשקהאהעל"ל קאפיש?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

מאחר ואת תירדמי לפני שתצליחי לגווע מעייפות... שתייה ואכילה הן פעולות שאת יכולה להמנע מהן, מקסימום תתעלפי, אבל עדיין לא תאכלי ותשתי... לעומת זאת, אם לא תשני הרבה זמן, או שתירדמי, או שתתעלפי, אבל בכל מקרה המוח שלך יקבל את המנוחה שלו...

swirrrly

New member
אמממ..... אם אדם מצליח להחזיק מעמד

בלי לישון, אני לא יודעת אם הוא ימות, אבל הוא יהיה מאוד חלש, ורכרוכי.... אני לא יודעת, לא נראה לי שיש מצב שאדם יצליח להחזיק מעמד בלי לישון, כאילו אי אפשר בדיוק למנוע ממך שינה כמו שאפשר למנוע אוויר או אוכל או שתייה.... אלא אם נותנים לך המון קפה או אני יודעת מה, אבל בסוף תמות מאובר-קאפאין...

manga girl

New member
את מצטרפת ללממוכשקהאהעל"ל?

ואתם לא מבינים זה העיקרון לא משנה אם אני טועה או לא אלא כול מה שחשוב זאת ההגנה על מילים וכו´ שלא יכולות להגן על עצמן!

swirrrly

New member
אני מקימה את תנועת הנגד:

ללעהאהקשכוממל"ל: מילה על הגנות שלא יכולות למלל על עצמן!

אז ככה

אדם יכול לאכול כל חייב והוא לא ימות או לשתות כל חייו והוא לא ימות זה או זה או זה כיוון שיש נוזלים במזון שהאדם אוכל מספיק לאדם נוזים כדי להשאר בחיים לגביי לגווע בשינה שמעת פעם על מוות עריסה

keren007

New member
אההה אתה לא יודע

אתמול כמעט מתתי כי לא ישנתי! הייתם מאמינים שלא ישנתי יותר מ-24 שעות?!

הידעת../images/Emo35.gif

קראתי בעיתון לפני מספר שנים ואני עדיין זוכר את זה כי זה מעניין שאדם שרד 47 יום בים והמזון שלו היה הבגדים שלו +הנעלים ומים מהים רק תראי כמה קשה למות בדרכים אלו

keren007

New member
מה מיוחד בזה?

אני אוכל את הנעליים שלי כל יום רוצה את השרוך?

manga girl

New member
הדיאטנית שלי אומרת שזה בסדר.

מה אם האגודה שלי? למה אף אחד לא מצטרף?! ותשמרי לי את השרוך הימני ואת הסולייה!!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אם אני אצטרף לאגודה שלך, את תצטרפי ל"אנאשמל"ה"

manga girl

New member
המפ....אני אשקול אם תגיד לי על מה ה

אגודה ואז אני אענה לך...אבל לא שווה שמצטרפים בלי להסכים למה שהאגודה מבוססת ומשהו לסיום

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אנאשמל"ה - אגודה נגד אגודות שמוקמות מסיבות לא הגיוניות

manga girl

New member
ב-ח-י-י-ם ל-א! כול מהות הפורום היא

הקמת אגודות טיפשיות וחוץ מזה אל תאשימו אותי העמוד המהבהב הוא של שירה-ויקטוריה-סוכנת יו. ואני דרך אגב סוכנת אף.
נעים להכיר.

swirrrly

New member
אממ... זה לא ממש עובד

וזה לא צריך להיות כסוף, עם כל מיני כפתורים מגניבים? כי זה מה שאני זוכרת...

למעלה