הודעה ועוד...

טוהרtoar

New member
הודעה ועוד...

הודעה: הפינה שלי לא תפורסם מחר עמכם הסליחה
ועוד: השבוע (בעצם שבוע שעבר) גיליתי את השיר הכי חמוד בעולם! איך זה קרה? שמעתי את אחי הקטן מקשיב לאיזה שיר במחשב וממש התאהבתי בו אז ניגשתי לשאול אותו לפשר העניין... מסתבר שזה השיר שזכה השנה באירווזיון חיפשתי ביו-טיוב קליפ של השיר בשביל להקשיב ואז כשראיתי ת'קליפ הבנתי שבאמת באמת התאהבתי בו (ואני לא מדבר עכשיו על השיר...
) הקיצר למי שלא יודע על מה אני מדבר, הנה: השיר הכי חמוד

מרי לנ3ח

New member
להה.. רק עכשיו נחשפת אליו?

תשאל את אביאל.. הוא ואני חרשנו עליו עוד בזמן שלא ידעו שהוא בכלל יופיע בארוויזיון
שהוא היה עוד בחיתולים

mendy770

New member
טוהר תתעורר ...ומהר ../images/Emo9.gif

רק שמחר לא תכתוב הודעה בסיגנון : "חבר'ה גיליתי הרגע שעיברי לידר הומו "

טוהרtoar

New member
מה באמת?../images/Emo2.gif

ואני לתומי הייתי בטוח שעברי לידר "לז"
סתם... האמת ששמעתי על זה כשמועה עוד לפני משהו כמו 10 שנים ניגשתי לחבר שלי שהוא קשור לחברת התקליטים "הליקון" שהוציאה ת'דיסקים שלו ("קשור"... אבא שלו הוא מהמנהלים החשובים שם...) ושאלתי אותו: "תגיד, זה נכון מה שאומרים על עברי?" והוא הכחיש לחלוטין אז הייתי צריך לחכות שזה פשוט יצא רשמית

שמעתי את השיר הזה חצישנה לפני האירויזיון

ומיד נדלקתי עליו. בעיקר בגלל הכינור (אני מת על כינור!!!) הוא נכנס לפלייליסט שלי חצישנה לפני כולם. והופ! זכה מקום ראשון
כפרה על הטעםהמוסיקלי שלי.

טוהרtoar

New member
מה לעשות...יש תמיד את אלה שיודעים אחרונים...

אבל העיקר שבסוף יצא לי להכיר אותו וגם אני אוהב כינור בא לי ללמוד! יותר טוב מהקלידים האלה...

sahar85

New member
בחיים לא שמעתי אותו....

אתה מדבר על השיר של ישראל עם מירה עוואד והערביה... איך קוראים לה... אה, אחינועם ניני.... (חחחחח, אני קורע....) ת'אמת? גם אותו לא שמעתי....

טוהרtoarו sahar85 נו באמת עכשיו נזכרתם../images/Emo13.gif

טוהרtoarו sahar85 עכשיו נזכרתם ? כבר בתקופת הקדם ארווזיון שמתי לב לשיר עם הזמר החמוד הזה. טוב ככה זה עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.
שבת שלום אוהב אסף.

למעלה