הודעה ובקשה

טוהרtoar

New member
הודעה ובקשה

הודעה: הפינה השבועית שלי לא תפורסם השבוע, עם הקוראים הסליחה. בקשה: חוזר על הבקשה שנדחקה לה אי שם- מחפש מקום בתל-אביב ללון בו ביום חמישי הקרוב עם עדיפות לאזור המרכז. (לתגובות במסרים או בדואל:p[email protected]) תודה
טוהר

טוהרtoar

New member
לא ממש לא

ממש לא קשור לדבריך פשוט ראיתי שלא אוכל לפנות זמן בשבוע החולף בשביל הפינה שלי בקשר לדברים שכתבת-אשריך דווקא אשמח שתמשיך להעשיר בדבריך כולל תגובות על דברים שאכתוב

טוהרtoar

New member
האמן לי, אני מודע לזה שיש בתי מלון

פרסמתי ת'הודעה כי חיפשתי אם יש מישהו שאוכל ללון אצלו בחינם (כמו האלה שעושים טיולי "סלון", מכיר?) כך או כך, בסוף לא נזקקתי לזה, אז לא חשוב..

נפש יפה

New member
המלאך הגואל 1 , שלום לך!

בס``ד ... מה שלומך ? הגיד לך המלאך הגואל מה טוב - אהבת חסד ... תדע לך שלמרות היותי ירוד במצב רוחי עכ``ז מאוד נפגעתי מתגובתך לטוהר ... זאת לא תגובה יהודית ! טוהר וגם אתה בני בניו של אברהם אבינו , אברהם אבינו שהתנדב בעד עמו! גם טוהר לבשה אותו רוח התנדבות ומביא כאן בפורום דברי תורה נפלאים כמעט כל שבוע, הוא לא שולף אותם מהמותן וניכרת בהם השקעה אני חש עד כמה הוא מחובר לדברי תורה שהוא מביא בפורום כאן ועד כמה הוא רוצה שגם אנחנו נתחבר לתורתו הארץ ישראלית , לנועם תורתו! אז מלאך הגואל 1 אני פגוע וגם כועס ... לא רק לטוהר לכל חד וחד לא מגיעה תגובה כזאת מגעילה, היא לא אנושית היא לא יהודית, סלח לי את אשר יאהב ה` יוכיח ובפירוש אני מוכיח אותך אפילו שאיני ראוי להוכיח כי פגעת בי העלבת אותי ... אז סלח לי אני חבר איתך גם לאחר כל הדברים כי אחים אנחנו אל אחד בראנו אב אחד לכולנו ... אוהב את טוהר גם אותך מלאך הגואל לנצח

Nחמן

New member
נצח יקירי ואהובי!

להווי ידוע לך, שדברים, שנכתבים בפורום, לא תמיד מובנים כהלכה. אין לי ספק, שמצפה לגאולה לא הבין כראוי את דברי טוהר ולכן השיב כפי שהשיב בתמימות ולא מתוך כוונה לפגוע. כידוע לך לפחות ה"אוהל" שלי פתוח לרווחה לכל דכפין. לא צריך להיעלב.

למעלה