הודעה ,,ובוקר טוב

הודעה ,,ובוקר טוב

שלום לכולם,כידוע גליקריה הוציאה לאחרונה אלבום כפול של שירי רבטיקה ביוון,האלבום מאד מצליח ביוון וכמו תמיד לא כל הדברים הטובים מגיעים לישראל (אני מתכוון גם לאלבומים של אומנים אחרים). ובכן פניתי ביוזמתי לאן,אם,סי ואירוס מיוזיק אתונה,וביקשתי לפחות ליבא לישראל כמות קטנה של האלבום המיוחד הזה לטובת אוהבי סגנון הרבטיקה בישראל. על מנת שלא תהיה אי הבנה,אין מדובר פה בקידום מכירות,אנו לא זקוקים לזה, וזאת שמדובר בכמות קטנה מאד לטובת אוהבי מוזיקת הרבטיקה. פרטים נוספים נעביר בקרוב. שבוע טוב לכולם ציון

חפץמאיה

New member
מתרגשים לקרת הפורום

אני וחברתי מכירות את גליקריה אישית ולכן אני מתרגשות מאד לראות אותה למרות שרק לפני 4 חודשים ראינו אותה באתונה והיה סבבה ותדעו לכם שאין כמו גליקריה עוד בכל העולם!!! אם יש למישהו שאלות או משהוא להגיד עליה שיפנה אלי ואני יוכל להסביר לו בדיוק הכל ועל הצד הטוב ביותר מאיה!!!

2318

New member
למאיה

למאיה שלום אשמח לקבל מך אינפורמציה על גליקריה ומתי הית בפעם אחרונה בהופעה שלה

חפץמאיה

New member
ל2318תמיד אשמח לספר על גליקריה

אם רצית לדעת מתי ראתי את גליקריה בפעם האחרונה אז זה היה בסילבטר 2003 בהופעה מאד מיוחדת באתונה במועדון בשם "חרמה" {עלות השחר ביוונית} ואני בדרך כלל רואה אותה כל חצי שנה או מקסימום שנה יש בנינו קשר חם ואוהב מאד... והיא אישה מאד מיוחדת במינה לדעתי אין עוד הרבה אנשים כאלו היום והכבוד הוא לי להיות חלק בלתי נפרד ממנה היא כמעט הכל בישילי בחיים!!!
ביי מאיה...

2318

New member
למאיה תודה רבה

למאיה תודה רבה ותמיד אשמח לשמוע חדשות ואם יש לך לוח הפעות ש גליקריה אשמח להתעדכן האימיל שלי [email protected]

למעלה