הודעה דרמתית :-(

הודעה דרמתית :-(

בצער רב ובשמחה רבה הוחלט ע``י אמממממ עצמי לפרוש לדוקים אחרי 8 חודשים הגיע הזמן להתחיל ללמוד אז אני אומר ביי לכוווווולם, כדי להגיד שמות? כנראה שלא כי אני לא אזכור את כולם אז עדיף שלא אני אגיד את הממש שהיו קרובים אלי, טוב אז אני מתחיל.....מקופלת, לימונית, איציק, ירוקוש, D, צנונית,קיש, בלא, חידה, מיקי*, בשמת, גלה, גלעד.., עילית, ווליאם, the formatter, עדי19, איתי19, איתי_21,אהליבמה, (דריק שארפ), trooper, הקנטאור המעופף, אתי, nice guy, דודי הקטן, דודי גורי, זהו אני לא זוכר עוד עם שחכתי מישהו אז תיסלחו לי יאלה ביייייי מדי פעם אני אבוא לביקור ביייייי ביייייייי ;-(

סליחה לאנשים ששכחתי

סליחה ששכחתי אנשים אז עכשיו אני רושם אותם!!!!!!! סלו, קטקט, לבוש אני מבקש ממש סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!! תסלחו לי???? טוב בייייייי

trooper

New member
איתן...תקשיב...

אתה לא צריך להזכיר את כל(עם קו מדגיש) את כל האנשים.... כולם יודעים שאתה נפרד מהם... וזה לא כזה נורא לא להזכיר מישהו האמת...בינינו...אם אתה לא משכיר אותם עם כולם...הם יותר מיוחדים!! בכנות , שלך .., מה עוד כותבים? :) trooper

איתנ..

אני סולח לך על זה ששכחת אותי, אבל זה שאתה פורש אומר שאני לא אוכל להרביץ לך? כי אם כן, אז בבקשה אל תפרוש...

נון בת

New member
איתנננננננננ.....

בס``ד 8 חודשים????? באמת הגיע הזמן להודעה כזאת! אני אחרי חודש כבר הכרזתי את זה... ;-) אז להת` מחר לילה טוב, אמבושה.

עילית

New member
זאת אני העקרבית שלך... ;-)

אומנם אנחנו מכירים וגם נמשיך ל..(לא משנה!) אבל קבל את תנחומי הכנים לרגל פרישתך מעודף הזמן שאנשים כמוני וכמוך ``מבזבזים פה...`` אגב,ראיתי את התמונה שלך...ו..תגובות יבואו בהמשך... אוהבת תמיד תמיד תמיד.. אחותך ליומולדת... :))))

ויליאם

New member
איתן...

אתה תהיה מאוד חסר לי...באמת אתה הוספת מאוד לצ`ט מקווה לפגוש אותך בקרוב

GALA

New member
איתן........למה??!!!!! 8-(

אח שלי אני לא מבינה. מה נחת עליך??? תפסיק לעבוד עלינו......מה קרה?? למה??? הבאת לנו אותה בבום !!! הסבר פרט הדגם ונמק!!!! מחכה לתגובה!! גלגל....

למעלה