הודעה די טיפשית.. אבל..P= ראיתם את טורי בסרט "חיוך של מונה ליזה" D= ? ohh she looks so pretty
C chompi2 New member 14/8/05 #1 הודעה די טיפשית.. אבל..P= ראיתם את טורי בסרט "חיוך של מונה ליזה" D= ? ohh she looks so pretty
B beeyourself New member 15/8/05 #2 לא טיפשית בכלל, חייבת לציין שהייתי מופתעת בטירוף. התחלתי לצעוק בכל הבית: טורי בסרט! טורי בסרט! היא מקסימה שם, אין מילים
לא טיפשית בכלל, חייבת לציין שהייתי מופתעת בטירוף. התחלתי לצעוק בכל הבית: טורי בסרט! טורי בסרט! היא מקסימה שם, אין מילים
א אלומת האור New member 16/8/05 #3 איפה זה היה? בטלויזיה? איפה? מה? מתי שידור חוזר? פליז תענו לי... אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים...
איפה זה היה? בטלויזיה? איפה? מה? מתי שידור חוזר? פליז תענו לי... אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים...
B beeyourself New member 16/8/05 #4 הסרט הופיע ב-yes ביום שבת בערב לא ראיתי אותו ביום שבת, ראיתי אותו בDVD לפני כן. יש לה שם קטע קטנטן שבו היא שרה על במה באירוע. אני אפילו לא זוכרת מה היא שרה, רק שהיא נראתה מהמם כרגיל... אני אחפש את השידור החוזר למרות שבינתיים אני לא רואה. אולי בהמשך השבוע...
הסרט הופיע ב-yes ביום שבת בערב לא ראיתי אותו ביום שבת, ראיתי אותו בDVD לפני כן. יש לה שם קטע קטנטן שבו היא שרה על במה באירוע. אני אפילו לא זוכרת מה היא שרה, רק שהיא נראתה מהמם כרגיל... אני אחפש את השידור החוזר למרות שבינתיים אני לא רואה. אולי בהמשך השבוע...
מ מרגריטה האחת והיחידה New member 16/8/05 #6 אם כבר סרט, אז הייתי מצפה ממנה שתופיע במשהו קצת יותר איכוצ'י, תסלחו לי... לא ראיתי אותו, אבל שמעתי שהוא די קיטשי, לא?
אם כבר סרט, אז הייתי מצפה ממנה שתופיע במשהו קצת יותר איכוצ'י, תסלחו לי... לא ראיתי אותו, אבל שמעתי שהוא די קיטשי, לא?
פ פלוטו24 New member 16/8/05 #7 דווקא ישבתי להשכיר אותו, אבל רק בגלל שטורי מופיעה שם. חוץ מזה, הבנתי שזה סרט די משעמם ומיותר...
B Blood Roses New member 21/8/05 #10 בבקשה. אגב, היא ביצעה בסרט את You Belong to Me ו- Murder, He Says שגם הופיעו בפסקול הסרט.