הודעה דיי חשובה.

מ ר ס ד ס

New member
הודעה דיי חשובה.

אמש נכנסתי למספרה של מושיקו. וכהרגלי כתבתי כולמיני קישקושים על הגולשים האחרים. (יש לציין שלא הזכרתי או כתבתי שום פרט אישי על שום גולש) ולפתע משום מה לג'סטין נגמרו הבדיחות השנונות שלו ולכן החליט לקרוא לי בשמי הפרטי. האמת? זה לא ממש הפריע לי, רק גרם לי להבין שהאדם הזה הוא יותר משכיל מאשר חכם, (זה דיי מצער) ולמה לי זה לא הפריע? כי אני מרסדס אוכלת דרקונים כבר פיתחה עור של פיל. במקום העקר הזה, אחרי שידורים אינסופיים בבלוגים מפתחים גם עור של פיל. אני מוצאת עצמי כותבת פה את ההודעה הזו מכוון שלא כולן/ם בעלי יכולות פיתוח עור כשכמותי, ולכן בעיני זה חשוב. זה לא מוסרי לעשות את מה שעשית ג'סטין, ומאחד כמוך שמיודד עם הנהלת תפוז, דווקא אתה צריך לשמור על הכללים. הרי בטח לא היית רוצה למצוא עצמך חסום ומתחנן שוב שישחררו לך ת'חסימה. משו אישי: כשכתבת את שמי, זה באמת לא הפריע לי, רק הראה לי שאתה הרבה יותר קטן ממני, ולא רק במידות, רמת האינטלגנציה שלך שואפת לכלום, ואותי זה חייך, קצת צבת אבל בהחלט חייך. אני מקווה ג'סטין שתלמד מההודעה הזו, ואני מודיעה לך חגיגית שאם עוד פעם אני אראה שאתה משתמש בפרטים אישיים שלי בפני כולם אני לא אעבור על זה בשתיקה. ואת זה אני עושה למען אלו שלא קראו את תקנון בלוג טיוי. רק טוב! מ ר ס ד ס

מרסדס?? מה קרה מחזור?????

אני מניח שיבחוש הביצות המכונה גאס..לא התכוון לפגוע או "לייצר סצנה"... ומשום כך..לדעתי האישית את יכולה לעבור על כך בשתיקה.... אני רוצה להאמין..ולקוות...ש...הוא לא יחס חשיבות פוגעת "לזריקת שמך..." אני מבחין בחיה פצועה שותת דם משו..ואני מתפלא.... אני אוסיף בנימה אישית...במקומך...בהחלט ההיתי מתגאה בשם שלי.. אולי..יש מצב של אי הבנה...תנסי לרגע לרדת לסוף דעתו....

מושיקו.

שוב אני מוצאת אותך מגן בחרוף נפש על החברים שלך. וזה בהחלט יפה בעיני. אבל בוא רגע ונפשט את ההודעה שלי. ונביט טוב טוב בין השורות, כמו שכבר ציינתי בתחילת ההודעה שלי. לי אישית זה לא הפריע, שהרי אני נחשפתי בכל הסגנונות. (חשיפה נפשית וחשיפה פיזית) איני מתביישת בשמי או במה שאני. מי כמוך יודע. אבל-אם בחרתי לכתוב את שמי כ-פוצעת ומלקקת, מרסדס, או כל ניק אחר, מה זה אומר לדעתך? אגיד לך מה זה אומר, זה אומר שאני מעוניינת שיקראו לי או יכתבו לי בשמי שבחרתי, כמו שעשיתי אני וקראתי לו ג'סטין. מושיקו מחמלי, תבין, זה פשוט, יש חוקים בבלוג טיוי. כמו בכל צ'אטים, הם עושים את המקסימום ואנחנו רק צריכים לשמור עליהם, ויודע למה? בכדי שנוכל להנות יותר. כמו שכבר כתבתי מושיקו, אני כתבתי את ההודעה הזו בכדי שידעו שזה אסור. וזה בהחלט לא מוסרי. ואתה מושיקו איש יקר, יכול להסכים איתי או שלא, אבל בוא נשמור על דיון הוגן, ואל תערב את הביציות שלי. נ.ב. אני כדמות מוכרת בבלוגים מוצאת עצמי חייבת לשמור על החוקים, וזה רק בכדי שאוכל להנות מהמקום הזה. רק טוב! מ ר ס ד ס .

פצועה כנועה שלי...

לעניות דעתי..משו מקומם עד פוגע בך...... ואני מוסיף את דעתי....שגאס אפילו לא מבין מה הוא עשה..(תבררי איתו..) אני כשלעצמי...מטיבעי בועט נילחם ומתנגד לחוקים כאלה ואחרים.. אבל אוסיף נידבך למילותיך.. יש חוק אחד...עיקרון אחד...שלא אעבור עליו לעולם... אני אכבד אוקיר ואייחס חשיבות לכל אחד ואחת מכם.. לעולם לא אפגע..ברגש של אחד מכם...גם אם בטעות... אבל חלאס להיות דביקים... ארצה!! מיד!!! (הכתרתי את עצמי למאסטר שלך..) רוצה כאפה מהשוט שלי וזה??? רוצה???? זהרי למה אני אעשה לך סאשן וזה...... (חש רחב אופקים בעליל...)

בקצה הזה מושיקו.

תחוש את הרקטום שלך רחב. וזה יהיה בעזרתי כמובן. הבנתי מושיקו כלבונת חמודה שאתה רוצה שנעביר את זה כמו רוב השרשורים, ואני מלעשות לא מוכנה לזה. אז עכשיו בבקשה ממך, אם אין לך משו חכם שיכול להוסיף לדיון הזה. לך ופתח לעצמך שירשור הודיה לעצמך. אני את שלי אמרתי, לא חושבת שיש מה להוסיף. רק טוב! אה, וכמו שכבר כתבתי לך, אני נכנעת רק ליצריי שלי.

פצועה נסכם ב...טפו על הווצ שלך!!!

ועוד מילה...את תאלצי להתנצל בפניו!!! וווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo12.gifהיה פה אווטינג?

או שנדמה לי יאאאאאאאאאא מהר צלמו מסך,מי יודע יום אחד יצא חוק נורמלי

למעלה