הודעה דחופה

הודעה דחופה

שלום לכולן לפני כמה דקות הייתי בשרותים ויש לי דימום ממש ממש אדום ( זה אפילו לא מזעחר מחזור) ממשדליל ואדום. אין לי כאבים בכלל הביוץ היה ב8 לחודש והמחזור האחרון ב22 מה לעזזל זה יכול להיות אני ממש בלחץ???? מחכה לתשובה מהירה תודה שחר

יעל@

New member
שחר

אולי תכתבי הודעה בפורומים של הדוקטורים... לי פעם היה דימום שבוע אחרי הביוץ, אמרו שיש לפעמים דימום כזה של השתרשות. מקווה שזה העניין. תעקבי ותראי, אם יש לך כאבים שווה ללכת לבית החולים להבדק, או לדבר עם הרופא... את עם טיפול החודש?

לא אני

לא בטיפול החודש הרופא שבדק אותי אמר שהכול נראה ממש מצויין וחשב שהחודש נבדוק את רמת ההורמון שאחראי על הביוץ וPCT שהייתה מצויינת לכן הוחלט שהחודש מנסים על טבעי במהלך החודש היו ליכאבים בצד ימין כאילו שהציסטה שנעלמה לי חזרה אבל לא ממש כאבים איומים ואכשיו בבדיקה חוזרת הדם נראה לי קצת יותר סמיך יכול להיות שמדובר במחזור??? אחרי שהביוץ היה ב8 בוודאות כי השתמשתי בערכה??? ממש בלחץ שחר

מירבי*

New member
שחר

זה נשמע לי יותר כמו דימום של השרשה מאשר מחזור, לא סביר מחזור אחרי 6 ימים מהביוץ. אל תהיי בלחץ..בטח תדעי תוך יום או יומיים..אם זה יימשך פני לרופא. מאחלת לך בשורות טובות. מירבי*

מרבי

האמת שזה לא מרגיש ככה עד כמה שאפשר להרגיש אני לא מרגישה כלום זו הפעם הראשונה מאז שאנחנו מנסים_ שנה ו3 חודשים) שהגוף שלי לא משדר לי כלום לא יודעת מה לחשוב אני מקווה נורא שאת צודקת אבל ההרגשה שלי לא משהו בכל מקרה תודה שאת כאן ושהתשובות שלך מהירות ממש הייתי זקוקה לתגובה כי בעלי ממש מלחיץ אותי כרגע הוא עוד פחות רגוע ממני

מירבי*

New member
שחר, אולי זה הסימן לטוב

אולי זה שאת לא מרגישה כלום זה טוב, הרי לפי דבריך עד עכשיו תמיד הרגשת. תהיי עירנית..לדעתי אין מקום ללחץ ובהלה. תראי איך זה מתפתח והלוואי ורק טוב יצא מזה. מירבי*

טוב

אז היום אני כבר ממש לא מדממת וזה בהחלט אחד הדברים הכי מוזרים שקרו לי... מקווה שזה לא אומר משהו רע ( כנראה רק הזמן יגיד)

תלכי לעשות בדיקת דם

גם של e2 ו PROGESTERON וגם בטא. אם זה לא הריון, אז תדעי באיזה שלב של המחזור את נמצאת. אם זה הריון, אז כנראה שזה דימום השרשה. תעדכני את הרופא שלך בכל מקרה. מקווה שזה משהו טוב. ד"א אצלי המחזורים הם קצרים ולפעמים שבוע אחרי ביוץ אני כבר מקבלת מחזור. מקווה שזה לא המקרה שלך. זוהרה

זוהרה

תודה על התשובה. ועוד שאלה אני צריכה הפניה מהרופא בשביל הבדיקות??? מה הבדיקות האלה אומרות??? אני יכולה לדעת כבר עכשיו אם אני בהריון??? זה לא מוקדם מדי???? תודה רבה ומחכה לתשובה בתקווה מאופקת שחר....

בנוסף

המחזור שלי תמיד אבל תמיד 30 יום כך שזה ממש מוזר יש לך ראיונות מה זה עוד יכול להיות אולי הציסטה??? אני יודעת שהדגובה שלי ממש מוגזמת אבל זה ממש לא בשליטתי....

ענתש

New member
תגובה מוגזמת ?

הי, אני לא ממש משתתפת פה בפורום אבל יצא לי במקרה לשוטט לפה... אני ממש לא חושבת שהתגובה שלך מוגזמת. אני אישית מהאנשים האלו שתמיד לא נעים להם להתלונן ומרגישים שהם היסטריים מדיי ומתביישים ללכת למיון וכאלו... אבל אם יש משהו אחד שלמדתי זה שבעניינים האלו לא משחקים. לכי תדעי מה זה, אף אחד לא מוסמך להגיד לך שזה בסדר או לא בסדר חוץ מרופא. אני אישית הייתי לוקחת את עצמי עוד אתמול בערב למיון... ושיהיה בהצלחה, אני מקווה שזה כלום.

שחר

ראיתי ששאלת גם את זיידמן ואת באום בפורום שלהם, וקיבלת קצת תשובות. E2 והפרוגסטרון יכולים לתת אינדיקציה על השלב במחזור בו את נמצאת (אם היה ביוץ, למשל). הבטא יכולה להיות חיובית אחרי כשבוע לערך מהביוץ אם כמובן אם יש הריון, במידה ולא נלקח כוריגון שמטה את התשובה לכיוון החיובי. כפי שכתבתי לך קודם תתייעצי גם עם הרופא שלך שמכיר את ההסטוריה שלך.אם כמובן כואב לך משהו, אל תהססי ותפני למוקד רפואי כלשהו. בקשר לציסטה, לעיתים בחודש בו לא נעשה טיפול להשריית ביוץ (זריקות או כדורים), בגלל שחודש קודם היו ציסטות, אז יש דימום עקב היספגות הציסטה ו"נפילת" ההורמונים בגוף. זה קרה לי לא פעם בחודשי הפסקה, אז הדימום החל 3 שבועות מהיום הראשון של המחזור. ושוב, זה יכול להיות דמם השרשה,אבל אל תבני על זה תילי תילים של ציפיות כדי שלא תתאכזבי אח"כ אם זה לא זה. זוהרה

למעלה