הודעה בקשר ל-Blue Love

t@gel

New member
הודעה בקשר ל-Blue Love

אהממ... משום מה נוצר בלבול ענק כאן... בלו בלו הוא ידיד נפלא שלי... הוא לא בחורה ואין לו שום הפרעה... הקשר היחיד שלו לבעיות אכילה נוצר דרך טייגרית ודרכי... כאשר מתוקף חברנו הטוב הוא הגיע לביקור במרכז להפרעות אכילה ומשם כבר הייתה הדרך קצרה מאוד להבנה ואיכפתיות כלפי הפורום הזה. בלו בלו (כך אני קוראת לו), נכנס לפורום לעודד ולתמוך. הוא אוהב כל אחת ואחת מהבנות כאן, מנסה להעניק מהחיוך הנצחי שלו... זה כל הקסם: הוא אדם מאושר מאודדדדדדדד זהו... אוהבת אתכם תמיד... ספק אם בלו בלו יקרא את זה, הוא בעבודה כעת...אבל בין חברים אין תודה...בלו בלו - שתיקה... אוהבת אותך הכי הכי - תוגית

A-naT

New member
תגלי..

מה קורה איתך? ועם האישפוז? את מדאיגה אותי, את לא מספרת פה כלום על עצמך, ואנחנו לא יודעים מה עובר עליך. את לא יכולה רק לתמוך, את צריכה לתת לנו גם הזדמנות לעזור לך עינת

t@gel

New member
וואי ענתוש

אם אני אעיז לכתוב את מה שקורה איתי ייתלו אותי פה על העץ הכי גבוה.... אם את מבטיחה לעמוד להגנתי... אני מבטיחה לכתוב.. :-(

A-naT

New member
לתלות למה?!

בטח שאני להגנתך! נראה מי גבר לבוא נגדי! :p

אני איתך! ומה איתך, יקירתי?

קראתי שאתמול הצלחת לעמוד בפיתוי. כל הכבוד! גאה בך, אחותי. מה שלומך היום? אוהבת מאיה

dear blue love

מקווה שמצאת את החיוך האבוד.... אם לא - תפנה למשטרה. אני בטוחה שיש להם הרבה חיוכים שנאבדו ושלא חיפשו אותם מעולם...בטח יעשו מיסדר זיהוי. ואיזה מזל יש לחיוך שלך שאתה לא מוותר עליו. אני מקנאה. תודה לך על הביקור מאיה

למעלה