הודעה: אני עוזב...

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
הודעה: אני עוזב...

רציתי להודיע לכם, אני עוזב את הפורום. עברתי איתכם, מאיה, קרן, בר, טל ועוד רבים אחרים וטובים, כמה חודשים כאן. נהניתי. נהניתי מאוד. קצת עצוב לי לעזוב אתכם אבל אני חושב שכך צריך להיות, וכל מי שאני איתו בקשר - נמשיך להיות בקשר. אני מקווה שזה שיחליף אותי יהיה טל (שחרחר מתוק) אך לא דיברתי איתו על הנושא. אני מאחל לכם הרבה הרבה כיף כאן ובחיים בכלל. לתפוז הודעתי כבר על עזיבתי כדי שיתנהגו בהתאם בהבאת מנהל חדש. LOVE U

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אורררררררררררררררר אתה לא עוזב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אתה עוזב????????????????????????????????????????????? מה קרה??????????????????????????????????????????

vashla

New member
טוב, אם זה משפיע עלייך לטובה

אז סבבה, נתגעגע, עשית עבודה טובה!!!
ות

O Boy

New member
מדוע ולמה...

עצוב לי, עצוב לי שאני עוזב. הסיבה העיקרית לעזיבתי היא עצם אי יכולתי לתפקד כראוי כמנהל פורום בזמן הקרוב. הבי"ס לא מקל על העניין, אני רוצה להתחיל לעבוד החודש - ולא נותר לי זמן. אני אעשה אבל אם אשאר בתפקידי מכיוון שהפורום לא יתקדם וחבריו לא יהנו ממנו. אני מונע את מה שיקרה אם אזניח אתכם כאן, וזה מה שיצא בגלל התחייבויות אחרות.

אורו'ש מאמי, אל תעזוב אותנו!!!

אנחנו מבינים שאתה לא תוכל להמשיך אבל אם לא כמנהל פורום אז אולי פשוט תשאר בפורום!!!

אור, תקשיב...

אתה לא כל כך מכיר אותי, אני יותר קוראת הודעות בפורום הזה מאשר משתתפת פעילה.....אבל אני מכירה אותך. אז ככה......ואני חושבת שאני מדברת בשם כולם.....שאנחנו יכולים להבין שתשקיע פחות זמן בפורום........וזה בסדר מצידינו, כי גם לנו הלימודים יקחו הרבה שעות פנאי..אבל אנחנו מעדיפים שתמשיך להיות מנהל, גם אם תזניח אותנו טיפה
זו לא סיבה להפסיק להיות מנהל, מה שתוכל לתת לנו יהיה בסדר מצידנו. אתה אחלה מנהל ואנחנו לא מוותרים עלייך בשביל כאלה שטויות!!! מובן

O Boy

New member
מממ...

זה מאוד מחמיא לי, ואני מתכוון מ-א-ו-ד. ובטח ובטח לשמוע את זה ממישהי שלא בקשר איתי. אני לא יודע אם דבר כזה יכול להיות מוסכם עם חברי הפורום, אני לא רוצה לפגוע בכם
...

i l0ve u

New member
אורו'ששששששששששששששששש

לאאאאאא!!!! אל תעזובבבבב
די אני יבכההה רגע אבל עדיין תשתתף בפורום? ואיך אפשר להיות המנהל שיחליף אותך? אה ולפי דעתי צריך לעשות מפכגש פורום לפנ שאור עוזב אני אומרת ככה -כל מי שמעוניין וגם מתכוון לעשות מאמצים שירשום פה וניפגש...לפני שאורו'ש עוזב ולמי שלא מתחשק לעשות מאמץ שלא יבוא זה הכל מישו בעד?

אור!!

אני גם לא משתתפת בפורום הזה באופן קבוע,אבל באמת אתה מנהל מעולה!! וגם אם יהיה לך קצת לחץ,לא נורא אנחנו מרשים לך להזניח אותנו קצת אבללל תישאר כאן בתור מנהל!!

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אממ כנס שנייה../images/Emo70.gif

כמו ששמת
כולנו פה רוצים שתשאר. ואני בטוחה שבזמנך הפנוי תיכנס לפורום, למרות שלא תהיה מנהל. אני מציעה שתישאר להיות מנהל ש"מזניח" אותנו ויצטרף לפורום עוד מנהל, כשבזמן שאתה לא תהיה פה הוא ידבר איתנו ויכיר אותנו!

למעלה