הודעה אישית

אטיוד5

Active member
הודעה אישית

הוסרה ממני החסימה. לא החלטתי עדיין אם להיות נוכח או נוכח נפקד או נפקד.

מה זה לא החלטת???

חסר לך שאעצור אותך על נפקדות!!!! בוא הנה, עוד היום להתייצב כאן.... אתה, כמו שאתה! במלוא לשונך העוקצנית, לפעמים. (פסי תהרוג אותי!)

ממש לא ../images/Emo13.gif

החסימה מלכתחילה היתה זמנית. אטיוד ידע זאת מהמסרים. ברוך שובך - אם וכאשר..

אטיוד לשלטון!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

אוהבים אותך אטיוד.
כמו שאתה אוהב. פחחחחחחחחחחחחח קוצ´י מוצ´י של ילד חמוד של אמא. ברוך הבא (גבר-בסוגריים) דניאל

הגעתי והולך.

אני אנצל את זה לומר... שחזרתי מלקוח בנורבגיה שהפסיק את הפעילות שלו איתנו כי אנחנו פוגעים בפלשתינאים. סתם שתדעו. דניאל חושב על הירכיים של פסי ועל כול הנשים שטיילו שם. בקנאה.

תבור.

New member
לא הבנתי ../images/Emo163.gif

פסי טילה איתך שם ??? ואנחנו חשבנו שהיא כאן מתלבטת... או מסתלבטת...

ואולי זה הפוך????????????

אתה מוכן להוציא ת´מחשבות שלך משם??? זה מפריע לי בריכוז

תבור.

New member
חוויות מנורוגיה

מדינה מדהימה בנופיה והנשים חבל על הזמן משום מה יש לנשים בסקנדינביה חיבה לכל מיני טיפוסים כהי עור (אני לא גזען !!!) וראיתי שם כל מיני ישראלים שבלשון עדינה לא היינו רוצים לפגוש לבד בלילה ברחוב חשוך ושם הם מצליחים מאד בתחום הרומנטי . גם הויקינגים הבלונדינים כנ"ל וראיתי שם כל מיני תימניות שחוגגות עם בלונדינים כחולי עיניים סטייל ביורן בורג - טניסאי שבדי מפורסם. אני לצערי מאד לא שזוף וגם הגעתי עם "סנדויצים מהבית" .

אטיוד5

Active member
אתה מזכיר לי את ...

הסקנדינביות המתנדבות בקיבוץ ששהיתי בו פעם. כדרך הקיבוצים, זה היה קיבוץ "לבנבן". רק מה, היה שם תימוני נחמד ועירני. ילד חוץ. מטר צוונציג. ועם חיוך מאוזן א´ לאוזן ב´ וחזרה. כל הסקאנדינביות האלה חגו סביבו כמו זבובות בעונת היחום. לסחבק נותר רק לקנא.

למעלה