אני אמשיך להביע את דעותיי, מבחינתי זה כמו שעשוע אינטלקטואלי בשבילי. אני לא רוצה להיות בוטה אך מה שאני חושב נשמע הרבה יותר רע ובגלל זה אני מעדיף לשמור את הביטויים היותר קשים לעצמי, חשבתי אולי שרת החינוך תבוא גם לברך אותי... האמת שזה די מרגש אותי לדעת כמה אנשים מתעניינים בי ומנסים להתעסק בי, זה קצת מחמיא לי אם להגיד את האמת
זכותי המלאה להביע את דעתי השלילית לעיתים , הרבה מהומה על מאומה,יש לי סלידה עמוקה מאד מאנשים ש"מחפשים" אותי אך מצד שני כמו שכבר אמרתי זה לעיתים אפילו משעשע אותי ודיי מגוחך. לרוב אני מגיב בהומור אך לעיתים אני מרשה לעצמי להגיב בנוקשות יתרה ולא בצביעות או התייפיפות, אם למישהו זה לא מסתדר , הוא תמיד יכול לדלג. אני אמשיך להגיב על כל עקיצה לכיווני אך מאפשר לעצמי את זכות הבחירה כמובן אם להגיב או לא, אני יודע שיש כאלו שמאד מציק להם לראות את הנסיך מול העיניים אבל זה מה שיש
זכותי להביע דיעה אפילו אם היא מנוגדת לדיעה אחרת, וזה כולל להגיד את האמת בפרצוף, אפילו אם זה לא לרוחכם, ככה זה בחיים , בחיים שלי לפחות, אני אמיתי, כנה, ישיר ואפילו אם צריך אני אהיה בוטה, זה אני וזה מה שיש. שבוע נעים לכולם.