הודעהההה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעהההה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" היום{ אממממ כלומר מחר} יום הולדת מחר יומולדת מחר יומולדת לעווווומר... טדם..טדם... חג לו שמח וזר לו פורח מחר יומולדת למושששלםם!! יש המשך..???? {חחחחחחחחחחח} מחר ב20.6יש לעומר יומולדת המושלם בן 23 !!!!!!!!!!!!! ברכה לעומר!!! טוב קודם כל הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב !!!!!!!! עד 1300000000000000000000000000000.... שנהההה!!!!!! שכל חלומותיו יתגשמו {אממממממ להתחתן איתי ......} הצלחה עם הבנות{איתייי דההההה} ובחיים בכללל!!! שישאר כמו שהוא{מושלםםםם} חסר לו אם הוא ישתנההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!! ואממממ זהוווווו חולההה עליך ברנע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה...? ../images/Emo5.gif

איכססססס איך אפשר להגיד שעומר ברנע הוא מושלם??? 1.הוא דוחה 2.הוא ממש דוחה 3.הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש דוחה. טוב כל אחד וטעמו הוא. מה אפשר להגיד! אבל בכל זאת..."מזל טוב" יעל

בעצם אני לא יודעת איך קוראים לה..

זאתי שאמרה שעומר הוא החיים שלה...חשבתי שיש לה חבר בשם עומר.לא ידעתי שהכווונה היא לעומר ברנע. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אבל מזל טוב בכל זאת...

אור 2002

New member
וכדי לחגוג הנה שיר

מחר יום הולדה מחר יום הולדת מחר יום הולדת לחרא המהלך, ריח מסריח, ואהרל´ה מריח, מחר יום הולדת לנננננננצלן הקטןןןןןןןןןן והחרמןןןןןןןןןן. תודה תודה כוונות סאטירה בלבד לא להיתיחס אני בודק מה זה קוד
לחיי האהבה​

דייי איזה מניאקים....

אוקי אז אתם לא כל כך חולים על עומר אבל לא צריך להתחיל לרדת עליו כמו איזה לא יודעת מה.... אנשים דייי זה לא יפה... קצת כבוד ! זה כמו שאני יתחיל עכשיו לרדת על גידי שלכם,יענו כל אחד והטעם שלו.. אני למשל לא כל כך סובלת את גידי וחולה על עומר כלומרררררר מממש חולה על עומררר ממש מממש... טאוקי קיצר אני לא יורדת עליו עכשיו רק בגלל שאני לא כל כך חולה עליו... קיצר אני מצפה להתנצלות...חחחחחחח סתם.. אבל באמת דיי לרדת על אנשים שלא עשו לכם כלווום.... סך הכל בן אדם מושלם תמימים ושוב מושלם וטהור לב !!!

../images/Emo26.gifתיקון טעות../images/Emo36.gif

סורי אנשים היתבלבלתי{ בושה לי...בושה לי} עומר ברנע בן 22!!!! סורי העלתי אותו בשנה אבל לא לא לא לא לא הוא בן 22 לא בן 23!!!!!!!! קפיש??? נ.ב לכולם חופש נעים נצלו אותו כמה שאפשר...!!!! תעשו חיים תפגשו בנים קיצר נצלו אותו... ולכל אלה שעושים בגרויות ומבחנים אז בהצלחה !!!! ואמממ זהו חופש נעים.. ומקווה שהתעודה טובה...!!! ביייייי אנשים...

pompii

New member
סלחנו

22, 23 מה זה משנה.... את רוצה להגיד לי שעומר ויהודה באותו מזל?!?! עומר מזל סרטן?

../images/Emo49.gif המזל הכי טוב זה סרטן!!!!!!!

למרות שאני מזל בתולה............. אבל האנשים הכי מדהימים בעולם,לדעתי,הם בני מזל סרטן........ כנראה שזה כולל גם את עומר ויהודה.אז מזל טוב לשניהם!!!!!!!!

עדי18

New member
גם אני מזל סרטן(יש לי יומולדת

יומיים לפני יהודה) אז אני מקבלת את זה כמחמאה

למעלה