הודיני המאנייק

הודיני המאנייק

בכבודו ובעצמו לא היה מצליח להיות ב3 אסיפות הורים במקביל. מערך לוגיסטי שלם הפך אותי למקומבן. גם היום המורות והמנהלת חולות עלי... מלווה אותי מילדות. אחחחח....הזכרונות. אוהב אותך מרי ליפשיץ' !!

יערית

New member
אוהבים אותך אוקסי ../images/Emo24.gif

שלחת רגליים חופשי היום אה?

כמו תמנון

גידם
להיות או לא להיות.זו השאלה....

אני בדיוק מתחבטת בשאלה

מי הגאון שהגה את הרעיון של אסיפות הורים במקביל (שתיים במקביל ובמקביל להן גם שיחת הסבר על השיטה הייחודית בה מלמדים חשבון בבית הספר החדש של הבנים).

באסיפת ההורים הערב

הגעתי למסקנה שאני מתגעגעת לספסל הלימודים דאגתי להפריע כל השיעור המורה ממש רצתה להוציא אותי מהכיתה סעמקקקקקק לא נותנים ללמוד כמו שצריך

xhui09

New member
ואני אתמול דיברתי עם הבייביסיטר

ועשינו סידור עבודה רק בשביל היומורים האלה. שלא לדבר על הקריזים שהבי"ס עושה לי. עושה לי חשק לחינוך ביתי. הגדול קיבל מחנכת *חדשה* בחודש תשיעי. היא בתגובה, שבוע אחרי תחילת שנת הלימודים, ילדה בשעה טובה. ואז המנהלת אומרת לי שאני לא צודקת ולא מבינה את אילוצי המערכת. נו שויין.

כל פעם

שהורים מתלוננים על המחנכת החצופה שהעיזה להכנס להריון אני מקבלת תחלסטרה. תגידו מה נראה לכם שרק בגלל שאנחנו מגדלות ומלמדות את הילדים שלכם אז אין לנו זכות לילדים משלנו? אולי כדאי שגם נתחשב בצורכי המערכת ונסדר את הביוץ, היחום וכל השאר לפי חופשת הקיץ כדי שלהורים יהיה יותר נוח? באמת שזה מוגזם.

Mama Maya

New member
ברור שיש למורות ומחנכות זכות לילדים

עדיין לא ברור למה להכניס בתחילת שנה מחנכת חדשה בחודש תשיעי. שיביאו מחנכת מחליפה עד שהיא תחזור מחופשת לידה, ונגמר הסיפור

משרד החינוך

כמו כל מעביד אחר במשק פועל לפי חוקי העבודה הנהוגים במדינת "הרווחה" שלנו. מחנכת שיוצאת לחופשת לידה (כמו כל אשה עובדת אחרת במשק) לפני הלידה, מנוכים לה מחודשי החופשה הימים הללו. למה שהמחנכת תסכים? האם זו הבעיה שהיא צריכה לפתור או משרד החינוך כמעסיק? את היית מוותרת על חופשת הלידה הכה קצרה גם כך?

Mama Maya

New member
לא אמרתי שיוציאו אותה לחופשת לידה לפני הלידה

שימצאו לה עבודה כזו או אחרת בתחום בית הספר, אבל למה היא צריכה להכנס כמחנכת לשבוע? למה זה טוב?

כמו שאמרתי

זו המערכת שצריכה לתת פתרון גורף ולא המחנכת. היא עושה את תפקידה בדיוק כמו כל אשה אחרת שמחשבת מתי להודיע לבוס וכו' וכו', הרי בתוך עמנו אנו יושבות לא?

אייבורי

New member
נו

בדיוק על זה XHUI התרעמה בהחלט לגיטימי שהיא תכנס להריון בהחלט לא חכם להכניס ואתה כמחנכת לשבוע וכן גם המחנכת וגם המנהלת היו צריכות לחשוב על זה קודם. התנערות המורה והמנהלת מאחריות תחת "המערכת" זה קצת עלוב.

זה לא מדוייק הפעם

זה בסדר גמור להיכנס להריון ואפילו רצוי :), אבל מחנכת בחודש תשיעי לא צריכה לקבל חינוך כיתה בתחילת השנה. היא ילדה שבוע וחצי אחרי תחילת הלימודים אז למה ולמי זה טוב? שיביאו מההתחלה מחנכת זמנית ויסבירו לילדים שבעוד כך וכך חודשים תחזור אליהם המחנכת הקבועה אבל בפירוש צריך לחשוב גם על יציבות ובמקרה הזה אין ספק שזה לא קרה.

שוב

הטענות לא צריכות להיות כלפי המחנכת. הטענות צריכות להיות מופנות להנהלה ולמשרד החינוך!

xhui09

New member
אני מרגישה לגמרי מיותרת ../images/Emo6.gif

ברור שאין לי שום טענה למורה. מאחלת לה אושר ואהבה, שפע חלב ושעות שינה. המנהלת, זה כבר סיפור אחר ...

למעלה