הודיה גורדוני

הודיה גורדוני

הבנתי שהתנהלה פה שיחה על הנושא פשוט יש לי בעיה בחיפוש אז לא יכולתי למצוא... ראיתי שהתנהלה פה שיחה לפי חיפוש בגוגל על שם הצמח שמפנה לשיחה פה בפורום.. פשוט הקישור גם לא עבד :/ בכל אופן מישהו כבר ניסה? למי שלא שמע (המעטים) מדובר בקקטוס מדרום אפריקה בשם הודיה גורדוני שנותן שליטה בתאבון.. הוא בעצם שולח אות של שובע מהמוח ... לא חסר אתרים למי שרוצה לקרוא על זה בהרחבה בכל אופן אני אישית לא מאמינה בתרופות קסם! כך שכל הסיפור חשוד לי מאוד... אולי יש תופעות לוואי עתידיות שלא מיידעים עליהן? או שבכלל לא יודעים עליהן... זאת אומרת דפיקה של המוח או משהו כזה.. איבוד תיאבון או לחליפין תאבון מוגבר... מה דעתכם? ממש מסקרן אבל בכל זאת לשמוע ממישהו שניסה... יש פה מישהו כזה? ועוד שאלה... אני לא שמנה אבל כן חשוב לי לשמור על הגיזרה... צמח כזה יכול להועיל לי או שהוא עובד רק אצל מישהו בעל אחוזי שומן מסויימים? כמה בכלל צריך לקחת מהצמח הזה? (לא נראה לי שנעים לדחוף לפה חתיכה גדולה מדי של קקטוס..) טוב בכל אופן אם מישהו שמע על מישהו שניסה או שניסה בעצמו אני אודה לו אם יכתוב פה או יצור איתי קשר במסרים.. זה ממש מסקרן!

עוד השוואה שכרגע חשבתי עליה *******

זה בערך מזכיר שימוש באקסטה שבעצם עובד על הצד ששולח גירויים כייפים וחיוביים במוח ובכלל זה יש הטוענים שממש כייף להשתמש בזה... אבל אחרי שלוקחים וכל הכייף עובר נשארים במצב רע כי כל הכייף שוחרר כבר והמוח ריק.. עם שימוש חוזר ונשנה המנגון נדפק האם בצמח הזה יכולה להיות תופעה דומה? דפיקה של מנגון התאבון?

ממעריצותיה של ורדה רזיאל ג'קונט

ושמעתי אותה המון פעמים מדברת על איזה כדור אם אנני טועה הוא גם כדור שעובד על הדיכאון, שמעתי שאנשים שרצו לשלוט בתאבון שלהם השתמשו בכדור והוא דיכא להם את התאבון, אם תרצי פרטים בנושא... תוכלי להכנס לפורום שלה באתר של 103 FM שם תוכלי לשאול.... או לשלוח לה פקס, או להתקשר (-: שמעתי שהכדור הזה ממש מועיל... לבריאות..

למעלה